A facebook miért nem törli a bejelentett meztelen babás meg szoptatós képeket?
Figyelt kérdés
Feltesznek egy képet egy meztelen babáról ahol 4k monitoron zavaróan közelről láthatom másnak a fütyijét, elég hányinger keltő, hiába jelentettem nem törölték. De szoptatós képet is jelentettem azt sem törölték.2018. jún. 3. 11:03
21/25 anonim válasza:
Engem is zavar a meztelen gyerekek látványa, már csak azért is, mert ilyenkor elképedek hogy lehetnek ennyire gyökér szülők, akik nem hallottak még pedofilokról...
22/25 anonim válasza:
Bezzeg ha a férfiak tennének fel szoptatós képet :D
23/25 anonim válasza:
Töröld magad a facebookrol és megoldodik a problémád.
Engem az bosszant,hogy a sok r.bancos p.csarázos képeket nem törli a facebook.
Na azpk gusztustalanok
24/25 anonim válasza:
Ha zavarnak a p.csák, nyugodtan törölheted te is magad. 😀 Bár nem értem, miért okoz neked ekkora frusztrációt, biztos nem vagy elégedett magaddal. Én pont ezeken tudok átsiklani, vagy ha nagyon unom őket, blokkolom...
25/25 anonim válasza:
Érdekes, én soha nem futok bele ilyen képekbe. Szerintem ilyen képeket csak azok találnak, akik direkt ilyeneket keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!