A facebook miért nem törli a bejelentett meztelen babás meg szoptatós képeket?
Én megértem, hogy a kérdezőt zavarja ez a dolog. Engem is zavar. Én is rémesen utálom, mikor a kiskori meztelen képeimet mutatják a rokonoknak. Amit a kérdező érez a gyerekkel kapcsolatban, az szerintem inkább empátia. A gyerek biztosan meg fogja köszönni később a szüleinek, hogy a sz.ros hátsójáról tettek ki képet anno a facebookra, úgy, hogy ország-világ láthassa...
A pedofilokról meg ne is beszéljünk. Rengetegen vannak, és ők ezeket imádják.
Na a szoptatás témája az utcán pedig egyenesen egy rémálom. Igen, a szoptatás egy fontos dolog, de egy kiskendővel el lehet takarni a történést... természetes dolog, igen, de azért a nő nem kapja elő gyerek nélkül a melleit a buszon, nem igaz? Azért, mert ez egy természetes dolog, attól még az egy olyan testrész, amit nem mutogatunk csak úgy, na. Mindent meg lehet oldani úgy, hogy se az anyának ne legyen kínos vagy rossz, se a környezetében lévőknek.
Érdekes, hogy a babapunci nem zavar...csak a fütyi...
Nekem ugyan olyan betegnek tünsz mint a képet kirakók...
Ezek a dolgok zavarnak?....a szoptatás,stb...
De ha egy cicababa kiteszi mindenét vagy épp cicababáról van "szoptatós" kép az nem zavar,ugye?
Engem tudod mi zavar? A sok erkölcstelen mai nőcske... Nem a babás vagy a babát szoptató anyuka képe...
Ha a cicababa csecsek kint vannak az nem baj,de ha egy anya szoptatja a babáját az gusztustalan...
Mekkora idiota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!