Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A facebook miért nem törli a...

A facebook miért nem törli a bejelentett meztelen babás meg szoptatós képeket?

Figyelt kérdés
Feltesznek egy képet egy meztelen babáról ahol 4k monitoron zavaróan közelről láthatom másnak a fütyijét, elég hányinger keltő, hiába jelentettem nem törölték. De szoptatós képet is jelentettem azt sem törölték.
2018. jún. 3. 11:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, miért nem törlik, de én sem értem, miért kell ilyen képeket kitenni, annyira primitív dolog. Szembejött már velem olyan is, hogy a nagymama pelust cserélt, és telibe lefotózták a gyerek sz.ros alfelét, minden látszott és akkor ezt még meg is osztják. Én nagyon utálom a meztelen babafotóimat a családi albumban, de az legalább a szekrény mélyén hever, de hogy egyesek a világ elé tárják ezeket, lehetőséget teremtve, hogy pedofilok és egyéb aberráltak is hozzáférjenek, az nem normális. Amúgy sem értem, miért jó gyerekfotókkal lájkokat gyűjteni, egyesek biztos ebben mérik a népszerűséget, akkor viszont elég sikertelen életük lehet. És sajnos a gyereknek nincs beleszólása, nem hagyhatja jóvá, hogy mi kerüljön ki és mi nem, ez a legszomorúbb az egészben.
2018. jún. 3. 12:04
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Ne legyetek nevetségesek, nem a pénisz méretére féltékeny, és biztos pelenkázná a saját gyerekét is, hanem hogy egyes primitív szülők gondolkodás nélkül olyan tartalmakat osztanak meg a gyerekeikről, amik rohadtul nem a közösségi oldalakra valók.
2018. jún. 3. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Már nem azért, de az egész facebook egy rakás car. Tele hazugságokkal, kamuhírekkel, önámító emberekkel és csak a látszat fontos. Az pedig vicc, hogy pont egy babás fotó veri ki a biztosítékot.
2018. jún. 3. 12:19
 14/25 dt91 válasza:
68%

Én megértem, hogy a kérdezőt zavarja ez a dolog. Engem is zavar. Én is rémesen utálom, mikor a kiskori meztelen képeimet mutatják a rokonoknak. Amit a kérdező érez a gyerekkel kapcsolatban, az szerintem inkább empátia. A gyerek biztosan meg fogja köszönni később a szüleinek, hogy a sz.ros hátsójáról tettek ki képet anno a facebookra, úgy, hogy ország-világ láthassa...

A pedofilokról meg ne is beszéljünk. Rengetegen vannak, és ők ezeket imádják.

Na a szoptatás témája az utcán pedig egyenesen egy rémálom. Igen, a szoptatás egy fontos dolog, de egy kiskendővel el lehet takarni a történést... természetes dolog, igen, de azért a nő nem kapja elő gyerek nélkül a melleit a buszon, nem igaz? Azért, mert ez egy természetes dolog, attól még az egy olyan testrész, amit nem mutogatunk csak úgy, na. Mindent meg lehet oldani úgy, hogy se az anyának ne legyen kínos vagy rossz, se a környezetében lévőknek.

2018. jún. 3. 12:45
 15/25 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes, hogy a babapunci nem zavar...csak a fütyi...

Nekem ugyan olyan betegnek tünsz mint a képet kirakók...

2018. jún. 3. 14:09
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Felnőtt intelligens férfi, aki nem rendelkezik semmilyen devianciával, egyszerűen átnéz az ilyen képeken, mint azon hogy a szomszédja mit zabált vagy hogy a gyerekkori haverja hány km-t futott le. Aki ezen felnőtt ffi létére így fennakad, hogy jön panaszkodni ide a nőknek, azzal valami nem stimmel.
2018. jún. 3. 14:21
 17/25 anonim ***** válasza:
57%

Ezek a dolgok zavarnak?....a szoptatás,stb...

De ha egy cicababa kiteszi mindenét vagy épp cicababáról van "szoptatós" kép az nem zavar,ugye?

Engem tudod mi zavar? A sok erkölcstelen mai nőcske... Nem a babás vagy a babát szoptató anyuka képe...

2018. jún. 3. 21:32
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem az összefüggést, egy "cicababa", de amúgy bármelyik felnőtt ember azt tesz ki magáról, amit akar, az ő döntése, de egy babának nincs beleszólása, hogy milyen fotók kerülnek ki róla a világhálóra, itt a probléma. De látom egyes anyukáknak nem jut el az agyáig, hogy tele van a net pedofilokkal, perverzekkel, akik gyűjtik ezeket a meztelen babaképeket, és ezen élvezkednek. De egyébként is magánügynek kéne lennie. Ti raktok ki magatokról pucér képeket, vagy amikor épp slozin ültök, zuhanyoztok?
2018. jún. 3. 21:51
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

Ha a cicababa csecsek kint vannak az nem baj,de ha egy anya szoptatja a babáját az gusztustalan...

Mekkora idiota

2018. jún. 3. 22:29
 20/25 anonim ***** válasza:
69%
Mivel a válaszok között nem szerepel, ez csak feltételezés. Inkább az az idióta, aki arra is kényszert érez, hogy publikálja a szoptatást...
2018. jún. 3. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!