Csak a bejelentett lakcímhez tartozó bölcsibe mehetünk?
Változó, hogy melyik bölcsiben mit kérnek, de elmondom, hogy barátnőmnél hogy volt:
ideiglenes lakcímkártyát kellett csináltatniuk maguknak, és a kisbabát is ide kellett bejelenteni. Így felvették, másképp nem. Ez a 15. kerületben volt.
Mond meg a főbérlődnek, hogy ennek következménye nincs, ő jelent be, és ő jelent ki, ha akar, ezzel ti visszaélni nem tudtok, viszont nagy segítség lenne.
Legalább a bébit jelentse be!
Basszus!
Vagy attól fél, hogy felnyomod a Nav-nál? Vagy mi?
Nekem a barátnőm, és a mutterja van bejelentve.
Köze valakinek hozzá?
ÁÁÁÁ fáj az emberek hülyesége.
Próbálj vele beszélni, mert kérik a tartózkodási helyet legalább.
Utolsó bejelenti az albérlőt onnantól a hülye törvény a bérlőt védi nem a tulajdonost.
Pl most ha 3 hónapja semmit nem fizetne akkor se tehetné ki, mert kilakoltatási moratórium van életben, így fizethetné a bérlő költségeit.
Bocsi de én megértem a tulajdonost is.
"Kisgyerekkel már ki sem rakhat csak úgy. "
Na egy ilyen szöveg bedobása után ne is várd. Bár ha nem vagytok bejelentve jogilag nem laktok ott így teljesen mindegy van gyereketek vagy nincs bármikor kirúghat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!