Orvosi jogosultsággal kapcsolatban nagyon fontos!?
Beköltözött hozzám egy fiatal pár, és van egy kisbabájuk.
Azt állítják, amíg nem jelentem be őket, addig nem tudják elvinni a kisgyereket orvoshoz!
Ez igaz?
A védőnő jár hozzájuk, és úgy tudom, azt a gyerekorvost választják, akit akarnak!
A szakellátással kapcsolatban mi a helyzet?
Gondolok itt kórházra ilyesmi.
Nekik vidéken van bejelentett, én meg pesti vagyok.
Segítsetek légyszives, tisztán akarok látni!
Én csak józan paraszti ésszel gondolkodva: szerintem a védőnő adja le a listát a lakcímekkel együtt a gyerekorvosnak, ő pedig aszerint meg ki hozzájuk 1. alkalommal, amikor hazajönnek a kórházból.
A többi kérdésben nem tudok választ adni.
Szükség van már a védőnői ellátáshoz is a lakcímre.Gondolom a védőnő csak szivességbőlmegy most hozzájuk.
De mi a gond ezzel? bejelentkeznek ideiglenesre és annyi.
Nekem is 3 lakás van kiadva,mindíg bejelentkeznek a lakók
Szerintem a gyerekorvos sima ügy, hiszen nekem sem a bejelentett címemen van a körzetim, azt szabadon választhatom.
Az érdekelne nagyon, hogy a szakellátással mi a helyzet, ha kórházba kéne mennie!
Az ideiglenes bejelentkezéshez én is kellek ugye?
Elég ha csak a kisgyereket bejelentem egyenlőre?
Nincs túl nagy bizalmam...
Mert az volt megbeszélve, hogy 3 hónap után, és ha rendesen fizetnek. Eddig is voltak sajnos gondok.
Rossz érzésem van :S
Mi 3 hónap után? aszerződés? de miért? magadnak csinálsz rosszat. téged véd,hogy ha nem fizetnek akkor kirakhasd őket azonnal és ottfogd a kauciójukat.
de mitől félsz? Nem fizet kirakod és kijelented.
Van szerződés természetesen, a bejelentett ideiglenessel akkor nem élhet vissza?
A 3 hónap erre vonatkozott, hogy 3 hónap után jelentem be őket.
köszönöm szépen a válaszaidat!
de még mindig tudni szeretném, hogy összefüggésben van-e a bejelentett lakcím az orvosi ellátással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!