Muszáj már 17 hónaposan biliznie a babának?
Mindenki ezzel jön (ismerősök), Hogy a "bilizés hogy megy már? Kéne már biliznie!"
Én próbálgatom, de kislányom nem ül meg a bilin, ráül és már fel is áll. Nem szól ha pisilnie kell, vagy kakilni. Azt hogy mikor pisil nem is veszem észre rajta.
Van valami ötlet hogy hogy csináljam ezt a bilizést?
Amúgy már pár hónapja ismerkedünk vele de ecsak eddig jutottunk. Ez gáz?
Sziasztok!
Nem értem, miért kell valakit azért leszólni, mert korán szoktatja a gyerekét a bilibe.
Az unokahúgom egy évesen szobatiszta volt, és nem úgy, hogy látták rajta, hogy erőlködik, akkor gyorsan a bilire rakták, hanem egy idő után már hozta magával a bilit, és mondta, hogy kaka. Akkor elvégezte a dolgát. Persze hosszú hónapokig tanították neki. Ezt miért nem lehet elfogadni?
Kislányomnak is tegnap vettem bilit, egyszer pont belepisilt, megdicsértük. Nem fogjuk ráerőltetni a dolgokat, de amikor tisztába tesszük, akkor rárakjuk a bilire, és elmagyarázzuk neki, hogy oda kell pisilni, kakilni. Nem hiszem, hogy rosszat tesz az, aki ezt csinálja. Azt is tudom, hogy nem lesz egyik napról a másikra szobatiszta, de szerintem az sem jó megoldás, amit az unokatesója csinál (28 hónapos), hogyha meglátja a bilit, akkor üvölt, több hónapja megvan neki, és még csak rá sem ült.
én is köszi a lepontozást ))):
és remélem neked és a hozzád hasonlóan gondolkodó anyukáknak nem kell néhány hónap múlva ilyen kérdést feltennetek mint ez a mai gyöngyszem:
Lassan 3 éves lányom csak a pelusba hajlandó kakilni. Hogyan vegyem rá, hogy a bilibe/wc-be kakiljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!