Muszáj már 17 hónaposan biliznie a babának?
Mindenki ezzel jön (ismerősök), Hogy a "bilizés hogy megy már? Kéne már biliznie!"
Én próbálgatom, de kislányom nem ül meg a bilin, ráül és már fel is áll. Nem szól ha pisilnie kell, vagy kakilni. Azt hogy mikor pisil nem is veszem észre rajta.
Van valami ötlet hogy hogy csináljam ezt a bilizést?
Amúgy már pár hónapja ismerkedünk vele de ecsak eddig jutottunk. Ez gáz?
tegnap 23:25 vagyok, utánam következőnek:
szerintem semmi gond, ha te így csinálod, erőltetni nem erőlteted, az a lényeg. Egyébként én sokat, sokfélét olvastam a témában, többet között azt is, hogy 1,5-2 éves kor előtt hiába dicséred, mert nem akaratlagosan ürít, nem tudja, hogy minek szól a dicséret. Persze attól még örülhet neki :)
Én egyébként is az a típus vagyok, aki az égvilágon semmit nem erőltet. Kapom is az ívet rendesen a rokonoktól, mert hogy a családban a kicsi Ágikának van kompja, nekünk miért nincs, vagy kicsi Bandika kap a szülők kajájából, (naponta 10x.. :(, mi miért nem adunk a mi gyerekünknek, stb. stb. stb.
Igazából az a nehéz, legyen akár bili - téma, vagy bármi más, hogy meggyőződésedet folyamatosan rombolni akarják. Én eléggé felszívtam magam, és úgy érzem, biztos vagyok a dolgaimban, nem bizonytalanítanak el semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!