Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nézitek most az rtl klubot a...

Nézitek most az rtl klubot a pár hónapos bilizős babákkal kapcsolatban? Hülyék ezek.

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Megint én (életszerűtlen).

Akkor lenne ez elvárható, ha éppen úgy élnénk, mint ezek a nomád népek.

Ne lakásban lakjunk, ne legyen kocsink, ne kelljen közértbe menni, postát, bankot intézni és sorolhatnám.

Ne vegyünk ruhákat, ne oltassunk, ne főzzünk csak tábortűznél.

Ja, és ne szüljünk kórházban.

Egyébként náluk mennyi is az átlag életkor? Ja????

2010. jún. 15. 12:21
 32/34 anonim ***** válasza:

Na jó, álljon meg a fáklyás menet...

Első vagyok.

Azért mert egy szoktatást valaki eltérően csinál a normáktól, nem kell egyből lehülyézni.

Nekem 3 gyerekem van, és tetszik a módszer, de sajnos nincs időm kivitelezni a dolgot.

Viszont a kicsi 13 hós, 4 hónapos korától a nagykádban fürdik, minden fürdés előtt ráültettem a wc-re, mert a csap csorgása ingert képez.

Azóta megtanulta, hogy a wc pisilésre való, ha kell neki megy és nyitja a csapot is :-)

Ja, és tud enélkül is pisilni, de igy jelzi:-)

és szerintem nagyon ügyes.

Én azokat a kismamákat utálom(isten bocsá) akik még az autóban is beülnek mellé hátra, és egy percre nem hagyják nyugton a gyereket...

Aztán meg panaszkodnak, hogy mit csináljak, állandóan ordit hátul, ha én vezetek.

Anyám, ha megtanitottad volna a gyereket, hogy egyedül is tudjon játszani,akkor ez nem lenne, mert állandóan a nyakán lógtál.

Hordozókendő egy nagyon szuper dolog annak, akinek a grince birja, ugyanis én már a 3 kg-os gyerekem se tudtam cipelni, viszont szoptatni is lehet benne teljesen diszkréten

Szoptatás... azok akik fáradtságot sem vesznek, hogy csak anyatejes legyen egyből tápozzák, azokat itélem el...

Az én kicsim is tápszeres, sajnos, azért mert refluxos, és az anyatejet kihányta, bármi gyógyszert is kapott...

kimamás anyukák, sok hülyeséggel,amit éppen támogatnak, azzal tömik az amúgy értelmes anyukákat

fél évig fizettem rá elő, hát többet tudtam magamtól is...

állandóan ugyan arról irnak,ááá mindegy, mindenki csinálja, ahogy akarja, de ne hülyézze és pontozza le a másikat,mert máshogy látja jónak

2010. jún. 15. 12:29
 33/34 anonim ***** válasza:

De a riport arról szólt, hogy MINDIG el lehet csípni a pisi-kakit, azaz nem kell pelenka, mert egész nap figyelve egy pár hónapos csecsemőt, minden ürítésnél jelezni fog.

Te sem adsz rá pelenkát?

2010. jún. 15. 12:34
 34/34 anonim ***** válasza:

mondjuk az szerintem is hülyeség, hogy ne adjunk rá pelenkát... akkor ez már megint egy véglet...

én is rosszul vagyok tőle amikor a természeti népeket hozzák fel példának... kösd magadra egész nap, hogy akkor ehessen amikor csak akar, aludjon mindenki egy ágyban, ne használj pelenkát, uramatyám.... mi egy civilizált társadalomban élünk... hála istennek!

2010. jún. 15. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!