Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nézitek most az rtl klubot a...

Nézitek most az rtl klubot a pár hónapos bilizős babákkal kapcsolatban? Hülyék ezek.

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes lenne rászoktatnom a 8,5 hónapos kisfiamat, ugyanis a kakit mindig reggel intézi el, amikor még alszik, minden reggel kb. fix időpontban. Már csak azt lehet hallani, hogy nyűglődik, és ahogy bemegyek hozzá, az eredményt már a szag jelzi. Ez teljesen egybeesik a felkelésével, utána nap közben nincs több kaki.

Előbb be kellene mennem hozzá talán? Ááááhhh, neki sem állnék, azt sem tudnám, hogyan kezdjem. A pisilést meg már csak akkor látom, amikor kirázza tőle a hideg. :)))

2010. jún. 14. 20:36
 12/34 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom az életszerűségét elképzelni.

Van egy pár hónapos baba, de legyen közel egy éves. Tél van, több réteg ruha. Egyáltalán nem jelzi, hogy pisilni kell, legalábbis én soha nem láttam ennek a jelét a meredező kukacon kívül, amihez pucérnak kell lennie, hogy lássam. Szóval nem értem, hogy hogyan is van ez.

Kössük magunkra, szoptassuk óvodáskorig, aludjunk éjjel-nappal vele-végülis életszerű:D

A nomád népek nem vezetnek háztartás, nem nevelnek több gyermeket, nem töltenek be több helyen is férfi szerepet is.

Lényeg a lényeg, megint jöhet egy jó vita, hogy igyis-úgyis, de szar anya, aki nem éri el, hogy a babája 1 éven alul szobatiszta.

Ez megint az anyák önbizalmát csökkenti.

Örüljenek, hogy minden egyes pillanatot a babájukkal tudják tölteni, mert semmi egyéb dolguk nincs.

Szóval nekem nagyon-nagyon életszerűtlen.

2010. jún. 14. 20:38
 13/34 anonim ***** válasza:
62%
20:35-ös vagyok! Nagyon köszi h belinkelted ezt az oldalt 20:34-es:)!! Végre ilyent is olvasok!!!!!!!!!! :)
2010. jún. 14. 20:39
 14/34 anonim ***** válasza:
71%

Rohantam én is a géphez hogy gyorsan feltegyem a kérdést.. betegek ezek szerintem is. Miért kell siettetni a gyereket?? Nem azért pisil/kakil be a gyerek mert az olyan jó, hanem mert még nem fejlődött ki az a szerve ami ezt visszatartja. Mért kell erőltetni?

Ezek szerint én is béna anyuka vagyok hogy nem veszem észre ezeket a jeleket?? Mert tényleg sokszor pókerarc és kaptam sugárban pisit, kakit... akkor hogy is van ez?? Én nagyon felháborodtam ezen, tök kiakadtam.

2010. jún. 14. 20:41
 15/34 anonim ***** válasza:
72%

Senki nem mondta h béna lenne akárki is!! Szerintem egy fiúnál nehezebb ez a dolog amúgy is! Meg nem minden baba jelzi ha kell neki! Én látom a babámon és lány ráadsul.Egész pici kora óta gyűlölte a pelust soha nem volt 1 percnél tovább kakis pelusba nem tudta elviselni!!

20:35 ös voltam!

2010. jún. 14. 20:44
 16/34 anonim ***** válasza:
90%

Engem 6 hónaposan szoktatott bilire az anyukám és elmondása szerint nagyon szerettem. Tett körém játékokat és elvoltam amíg meg nem volt az eredmény. Rá volt kényszerítve, mert apukám elhagyta és gyorsan vissza kellett mennie dolgozni, engem pedig bölcsibe adott a többi bilizős gyerek mellé.

Ezzel szemben az én kislányom most 10 hónapos és egyenlőre nem próbáltam bilire tenni.

Egyszerűen kicsinek tűnik hozzá.

Szerintem babája válogatja.

2010. jún. 14. 21:00
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem hülyeség.

2010. jún. 14. 21:36
 18/34 anonim ***** válasza:

nem bizti, hogy hülyeség, de első hallásra nem érzem, hog alkalmaznám. amit egy korábbi válaszoló belinkelt, résletesen utána fogok olvasni, akkor lehet, hogy megváltozik a véleményem.

őszintén szólva én nem látom a fiamon, hogy mikor pisil, csak azt, hogy mikor kakil, sőt. már előtte 1-2 perccel tudom, hogy kakilni fog. még sosem kakilt "stikában".

de a pisi? annak nincs különösebb előjele.

2010. jún. 14. 21:41
 19/34 anonim ***** válasza:

21.41 vaygok, elfelejtettem írni, hogy 8 hetes a fiam.

amúgy ő is elvan a kakis-pisis pelusban. még sosem sírt miatta. mondjuk nem is volt még sokat teli pelusban.

2010. jún. 14. 21:44
 20/34 anonim ***** válasza:
52%

Ennek a kérdésnek az a lényege, hogy akik nem akarják korán elkezdeni biliztetni a gyereket, azok most jól lehülyézhetik azokat akik veszik a fáradságot és még eredményt is érnek el? nem láttam a műsort, de maga a korai szoktatás szerintem egyáltalán nem hülyeség. régen így csinálták, ha a babák képtelenek lettek volna rá, akkor az 50-es években sem sikerült volna...

Ha ti pelenkázni akartok 3 éves koráig, hát hajrá, de nem kell lehülyézni azt, aki próbálkozik....

2010. jún. 14. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!