Én nézem, de.... hát nem tudom mit szóljak ehhez :S
2010. jún. 14. 20:20
3/34 anonim válasza:
Nem hülyék.Én is akkor kezdtem el,mikor már biztosan ült és 14 hónaposan szobatiszta volt,még 3 hónapig kellett éjszakára a pelenka.100 évvel ezelőtt is így csinálták.Volt türelmük ,meg kedvük,foglalkozni a gyerekükkel.És útáltak pelenkát mosni.Amit ugye most nem divat.
2010. jún. 14. 20:23
4/34 anonim válasza:
Ugye akkor azok is hülyék,akik 2 hetesen úszni ,2 hónaposan meg angolórákra és olvasásoktatásra viszik a gyereküket??
2010. jún. 14. 20:25
5/34 anonim válasza:
Pont ezt a kérdést akartam kiírni.
Úgylátszik az én kisfiammal nincs meg a kellő kontaktus, mert én nem csinálom/nem csináltam ezt.
Azt hiszem lelki sérült gyermeket nevelek ezek szerint.
Eszembe jutott egy eset: amikor csecsemő volt a fiam, épp pelenkáztam át, semmiféle jelzést nem küldött, csak arcon fosott sugárba.
Valamit nagyon elrontottam ezek szerint.
Minden szakirodalom arról ír, hogy 18 hónapos koráig képtelen saját maga irányítani az ürítést. Akkor miről beszélünk?
2010. jún. 14. 20:25
6/34 anonim válasza:
Hát szerintem nem normálisak.Anyosom szerint viszont nem hülyeség.Én pl. örülök ha 11 hos fiam mellet egy héten két ejszakát tudok aludni nem szivesen kellnék állandoan tiz husz percenként hogy megnézem kelle a gyereknek pisilni.
A lányom 2 évesen egyik pillanatrol a másikra letette a pelust és mostmás 2,5 éves csak wc-be hajlando pisilni bilibe már nem.
Ugyhogy szerintem elöbb utobb magátol rájön hogy kényelmesebb neki pelus nélkül.Én nem eröltetem neki.
2010. jún. 14. 20:27
7/34 anonim válasza:
Én sem tudom hová tegyem a dolgot!!!
Ez olyan is-is dolog,de számomra is olyan fura olyan korán elkezdeni.
2010. jún. 14. 20:27
8/34 anonim válasza:
Érdekes, nekem még csak 12 hetes a fiam, de mindig látom rajta, amikor kakilni fog. A pisi szokott váratlanul érni, azt nem jelzi előre, csak a kukiján látom, hogy meredezik... és elindul a pisi, egyenesen a saját fülébe.
2010. jún. 14. 20:28
9/34 anonim válasza:
Én ugyan pelenkázom a fiamat, de nem írnám le a módszert ennyire durván.
Nem láttam de nem hülyeség! 10 hós babám van de 5hós kora óta bilizik!!!!És nem kényszerből!Sosem sír a bilin hanem örül ha benne van az eredmény! Sajnos még nem tud szólni így persze pelusba is van kaki!De sokszor volt hogy reggel már száraz pelusa volt és aztán bilire ültetem reggeli után .Bele is pisil jó sokat és persze kakil is! Én kifigyeltem mikor kakil így elég könnyű volt megkezdenem!És a dokim védőnőm szerint nagyon is jól csinálom! 10hós és sokat van kis bugyiban.NEM PISIL BE közben!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!