Hogyan kell a paradicsomos burgonyat elkesziteni az 5 hos babamnak?
marmint ha a paradicsom magja belekerul az baj vagy hogy csinaljam hogy jo legyen kerlek beneteket,irjatok le reszletesen!
Es meg mit adhatok neki amit itthon is el tudok kesziteni neki,irnatok otleteket!
koszonom!
1 közepes burgonyát meghámozol, felvágod és annyi vízben amennyi ellepi puhára főzöd. Közben 1 paradicsomot egy Kis tálkába teszek, forralt forró vízzel leöntöd, hagyod egy percig benne, kiveszed és szépen lejön a héja, félbevágod és a magjait kikaparod kiskanállal. A főtt krumplival a paradicsom húst turmixolod+ kiskanál olaj, és annyi vizzel hígítod amiben a burgonya főtt, hogy olyan bébikaja sűrűségű legyen.
Ha veszel piacon tököt, meghámozod félbevágod vágod magjait kikaparod egy negyedet megfőzöl és elkészítex a paradicsommal mint a krumplit, a maradék tököt negyedenként folpackozod fagyasztod és jó lesz legközelebb.
én sose csináltam par. burgonyát tehát azt a receptet nem ismerem de !
burgonya + alma
meggy alma rizs csirke
köles alma
burgonya csirkemáj
rizs alma szölő
sárgadinnye burgonya sonka
Szia!
Az első tök jól leírta, hogyan kell csinálni a paradicsomos krumplit, de én szoktam használni sűrített paradicsomot.Aranyfácánt,mert abban nincs tartósítószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!