A szülő tolókaros triciklit is tudom a toló karral irányítani vagy arra megy amerre ő akar? Mindenképpen a szülőkormányosat válasszam?
igen. 10 hónapos kortól használható a legtöbb ilyen egészen 5 éves korig ha egy év körül van még nem tud tekerni se és irányitani se igy a szülőkaros a legjobb de van amelyiknek olyan a beállítása hogy arra megy amerre ő akarja pl ez.:
Első vagyok. Mi bababiziben vettük 4500ft-ért. Nekünk hasonló van,csak ez lemaradt:
én meg a 2. : -)))
nem az ár a lényeg valóban hanem az élmény nagyon szeretik és ideális a babakocsi kiváltására.
Második kommenthez!
Én pont ezen a triciklin gondolkozom!!!:) Pici fiam 10 hónapos és nagyon beleszerettünk ebbe a járgányba!Szerinted inkább keressek szülőkormányost vagy ajánlod ezt?
Amit a 2.válaszoló belinkelt, az szülőkormányos, Te irányítasz. Ha már nem kell, levehetitek akárcsak a többi biztonsági részt.
Biztos hogy nagyon fog neki tetszeni... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!