Hogyan és mikor tanítottátok meg babátokat az önálló elalvásra?
Nálunk is az Aludj jól gyermekem vált be! én is akkor szúrtam el a fiamat, amikor hasfájós lett. Csak róttuk a köröket a lakásban.... meg énekeltem... sokáig így aludt el.
12 hónapos korára untam bele, mert éjszaka is 1-2 max 3 órákat aludt egyben. Elolvastam a könyvet és ott szépen leírják hogy ez nem azért van mert rosszalvó a gyerek, hanem mert mi is felébredünk éjjel, ilyenkor fordulunk a másik oldalunkra, stb.. csak nem emlékszünk rá. Na a pici baba is felébred, de mivel ahhoz van szoktatva hogy anya altatja el, így ő sírni kezd és hív hogy segíts neki elaludni. Totál ledöbbentem ezen, de nagyon igaza van!!! Azóta az éjszakák is jobbak, nem kell órákat az ágya mellett csücsülnöm míg elalszik... :)
Csak ajánlani tudom a könyvet! Nem könnyű végig csinálni de pár nap alatt meglesz az eredmény! És nem kell attól félni hogy a babád nem fog szeretni emiatt! Mi azóta is imádjuk egymást, csak sokkal kipihentebbek vagyunk mind a ketten!!! :D
Ha érdekel a könyv, szívesen elküldöm!
Bocs,hogy én is belemászok a kérdésedbe,de nekem is elküldené valaki?
Mert az én 13 hónapos kisfiam 10 hónapos koráig gyönyörűen elaludt egyedül,de aztán megbetegedett és azóta csak úgy hajlandó elaludni,hogy a mély alvás kezdetéig ott kell görnyednem a kiságynál és simogatnom kell a hátát.
Kivagyok,mert van,hogy 20 perc az elalvás és a derekam lassan cserbenhagy.
Sziasztok!
A 13.52-es vagyok! Írjatok email címet és küldöm a könyvet. Sajnos itt a privát emailhez nem lehet fájlt csatolni! vagy írjatok nekem privátban és akkor már tudom is a címeteket! :)
Köszi!
11:45-ös vagyok
hanita0602@vipmail.hu köszönöm és mégegyszer bocsánat kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!