Hogyan tanítottátok meg a babátokat tapsolni és integetni? Mindenféle módszer érdekelne.
emiatt nem kell elkeseredni de minél jobban erőlteted annál jobban nem fogja csinálni. Hagy békén és egyik nap majd csak azt látod hogy integet.
Meg tapsol.
ui: minden gyerek megtanulja nyugi.
Nálunk a pici most 9 hónapos.Már tapsol ha elkezdjük mondani neki a süti süti pogácsát...
Szerintem sokat mutattuk és megtetszett neki.Meg megfogtuk a kezét és összecsaptuk neki.Integetni még én sem tudtam rávenni.
Ne erőltesd,az a lényeg.Lányom 6 hónaposan már tapsolt.mert én mindig tapsikoltam.azt hittem,hogy véletlenül csinálta,de nem.Ma 9 hónapos és még mindig csinálja,ha jó kedve van.Pacsit is ad,ha kérem.
Ezt a verset mondogattam neki:
Áspis, kerekes,
Úti füves, leveles,
Bíbola, bíbola,
Pacs, pacs, pacs.
Az első 3 sorban a tenyerét csikiztem és a pacs szóra bele ütöttem a tenyerét az enyémben.Azóta ad pacsit.Puszit is már elég régóta.Azt meg úgy sikerült megcsinálnia,hogy apával adtunk egymásnak puszi,neki meg utánoznia kellett minket.Azóta minden pasinak szó nélkül ad puszit,az apjának főleg,de nekem nem.Ne aggódj,meg fogja tanulni,de csak ha akarja!
Ez tetszett... :D:D:D:D
Jóóóvannnaaaa, csak olyan xar nézni, hogy más babák már bőven egy éves koruk alatt tapsiznak, integetnek, az enyém meg dafke nem csinálja... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!