Anyukák! Miért érzek így? Ugye más is van így ezzel?
Köszönöm a gyors válaszokat! Ötleteim nekem is vannak, csak a barátok hiányoznak és a felnőtt emberi társaság. Még városban laktunk, egész nap úton voltam más babakocsizós, gyeses anyukával. Ete 8-kor mentünk haza a játszótérről. De itt falun, mindenki vagy dolgozik és gyerek a nagyszülőknél, a barátnőm most szült, nincs autója, tehát nem jön hozzánk, mert gyalog messze vagyunk én meg még nem akarok náluk zavarni. Mintha ebbe a faluba senki sem lakna és másnak nem lenne gyereke. De azt fogom tenni, hogy pár ismerőst, akikkel meg szoktunk állni dumcsizni, át fogom hívni pancsolni őket.
Csak leginkább arra voltam kíváncsi, hogy más is érez-e így, vagy ez már baj, ha valakinek ilyen a hozzáállása nyárhoz? Reggel néha már azt veszem észre, hogy idegesen kelek fel, hogy mivel fogom eltölteni ezt a napot is, Lehet, hogy egy kicsit már be vagyok savanyodva, mert több éve itthon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!