Anyukák, akik hordozzák a babájukat, el lehet ezzel kényeztetni?
Itthon mert nyűgös eszembe sincs felkötni. Engem zavar a házimunkában a "pocak".
Csak utazáshoz, sétához használjuk a kendőt. Imádja, onnan nézelődni, ott csicsikálni.
Eléggé kiismertem már a lányom, ő is olyan lesz, hogy az elindulástól nem lehet majd felkötni.
6hónapos, nem kell cipelnem itthon, ha álmos cici és alszik, vagy ciróka-maróka a kiságyban, amikor unatkozik, akkor melléülök és játszunk.
A fiamat is "hordoztam" 7hónapos korától, ő csak az apját nyaggatja, hogy a nyakába vegye, velem a két kicsi lábikón jön(2éves)
ugyan!
ahogy nő a mozgásigénye, egyre rövidebb időt bír majd a kendőben. úgyis lekéredzkedik.
akkor van baj, ha egész nap kendőben van, akkor nincs is alkalma ügyeskedni.
ha csak napi fél-1 óráról van szó, akkor nincs akadályozva a mozgása, viszont a lelki pozitív töltet sokkal többet ad számára.
(én akkor hordoztam, amikor elmentünk valahova és buszozni, villamosozni kellett. ő meg boldogan aludt a hasamon. itthon csak 1-2 alkalommal tettem bele, amikor megnyugtatásra volt szükség. így nem is szokott hozzá a jóhoz. most meg már olyan nehéz, hogy nem is bírom fél óránál tovább vinni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!