El lehet kényeztetni a pár hetes babát, ha sűrűn veszem fel és sokszor a karomban alszik el?
Szerintem nem.Ezt csinaltam en is es meg nincs a lanyom elkenyeztetve,ugyanugy fejlodik,onnalosodik mint a tobbi gyerek.Ha igenye van ra es birod miert ne csinalnad?olyan gyorsan felnonek es ahogy onnalosodik egyre kevesebb szuksege lesz rad.
1eves anyuja.
amikor pici volt, ez lemaradt
első voltam
Szerintem pár heteset nem lehet elkényeztetni, neki még az anyukájára van a legnagyobb szüksége. Aztán 2. hónap táján kezd jobban nyílni a kis értelme, és fokozatosan lekerül az öledből, elég ha csak az igényeire figyelsz.Jelzi ő, hogy mikor unatkozik, és akkor elég ha valami játékot játszotok, és jelzi azt is, amikor egy kis bújásra vágyik.
Az én kisfiamat is kézben ringattuk el 2 hónapos koráig, sokat volt kézben. Most 4 hónapos, szuperül eljátszik a zörgős csörgős játékaival, ott vagyok a közelben, lát, de nem igényli már olyan sokszor, hogy a karomban legyen, max ha álmos, vagy ha nézelődni akar.
Úgyhogy nyugodtan babusgasd és ringasd még, attól alakul ki a kettőtök közötti bizalom, amikor már el meri engedni a kezed.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!