Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen a lányom? Nagyon...

Miért ilyen a lányom? Nagyon félek, hogy elrontottunk valamit, mert egy kis ördögfióka.

Figyelt kérdés
1 éves, és egyszerűen nem bírunk vele. Az etetőszékből dobálózik, ha kezére csapok, ordít, a lakásban, és máshol is, mindent kipakol, amire mondjuk, hogy nem szabad, vigyorogva folytatja, ilyenek, és én már teljesen kivagyok, attól tartok, hogy durva leszek vele mert másképp nem tudom már kezelni, de ő erre nagy sírásba kezd, és akkor ugyanott vagyunk...
2010. jún. 11. 20:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%

Azért elcsodálkoztam, hogy van aki odacsap az 1 !!! éves gyereknek.

Nem álszentségből.

De szerinted mig Te a gép előtt ülsz, vagy végzed a napi teendőidet, a gyerkőc csak úgy magától csinálja azt, amit SZABAD neki?

Türelem előbb a gyerek, és aztán minden más.

De látom mi,akik a szülőt biráltuk, jól le lettünk pontozva, mert egy pici gyerektől nem azt várjuk még el, mint egy 3 évestől...

2010. jún. 12. 07:00
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vitát kezdeményezni, de azt le kell rnom, hogy a kézrecsapás nem olyan nagy vétek, én is kaptam anno, és semmi csorbát nem hagyott rajtam, és igenis "jó" gyerek voltam, ezért is nemm szeretném, ha akaratos, boltban magát földhözvágós gyerekem lenne. És csak azért ülök a gép előtt, hogy esetleg tanácsokat kapjak,és nem a sját szórakozásomra. Még annyi, hogy ne bíráljatok, mert nincs hozá jogotok, és én ide tanácsért jöttem. köszi
2010. jún. 12. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!