Terhes lehetek? Bennem maradt a gumi. Elég ügyetlenek (kezdők) vagyunk, valamit elrontottunk?
velem is pont ez történt..Amikor a barátom kivette a gumi lecsúszott,de a gumi szája kint volt..szóval az egynegyede maradt bennem.Összefogtam és eltávolítottam(volt benne sperma)Mivel én a mensim után 2 nappal voltam és rendszeres a menstruációm,így a 7.napon voltam,amikor átlagban nincs peteérés.
Neked mikor volt a mensid?
első vagyok.
Ha nagyon parázol,ráadásul a peteérés idején vagy és még nem csúsztál ki az időből inkább vegyél be 72órásat!
én nem vettem be,mert több mindent figyelembe vettem és így döntöttem.Másfél hetem van a mensimig,de semmi változást nem tapasztaltam,tehát a fehér folyásom színe,szaga,állaga nem változott.
16/l
Akkor kell kivenni, amikor még nem lohadt le neki, és közben fogni kell a gumit is, hogy jöjjön az is.
Ha szerencséd van, akkor nem lettél terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!