A férjem undorodik a babámtól? (bőv. Lent)
A férjem még életébe soha nem tette tisztába az 5 hónapos kisfiunkat, és egyenesen undorodik ettől a fogalomtól!
Azt mondta ez az anya feladata és ő nem hajlandó szagolni azt a bűzt! Könyörgöm a saját babája neki büdös?
Valamelyik nap a szobában tisztába raktam az ágyunkon, feküdt a férjem is az ágyon, és elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem viszem ki a szobából ha bekakált és miért az orra alatt pelenkázom a kicst! Teljesen felvan háborodva ha a szobába pelenkázom! De nálunk a fürdő hüvös volt és nem akartam hogy megfázzon!
Ti hol pelenkázzátok a babátokat! Ha bekakál akkor kiviszitek a szobából?
Az én párom is undorodik a kakás pelustól, mondjuk eleve gyenge a gyomra és könnyen öklendezni kezd oylan szagoktól/illatoktól is, ami számomra egyáltalán nem kellemetlen... sőt, még a látványtól is ugyanígy tud undorodni.
Ez van, tudom h ő ilyen és kész. Párszor megpróbálta, de nem erőltetjük, mert akkor még a hányását is nekem kéne takarítani ;)
Szóval én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valóban undorodik, de ez a kiabálós lereagálás számomra elfogadhatalan lenne.
Én is a szobában pelenkázok, előtte szólok, hogy attrakció lesz és olyankor kimenekül, utána meg jól kiszellőztetek.
Egyébként volt már példa rá, hogy dokihoz kellett mennem és előre tudtuk h nem fogok tudni hazarohanni, nanáhogy hasmenése lett a picinek, és az apja feldugott egy köteg zsepit az orrába, sterilkesztyűt húzott a kezére és csukott szemmel lemosta a csap alatt... mert muszáj volt megcsinálni, nehogy kicsípje, fájjon neki stb.
De ha egy mód van rá, akkor kikerüli a pelusozást azóta is...
szia, az egy dolog hogy a kaka büdös, de az anyának is az. mégis a ffiak teljesen természetesnek veszik, hogy az anya cseréli a pelenkát. nálunka férjem kakás pelenkát még soha nem cserélt, pisiset kb. 3x, a lányunk 17 hós múlt.
én nem erőltetem, mert nincs értelme, bár neki nincsenek ilyen megnyilvánulásai, egyszerűen csak nem és kész.
megjegyzem, ha bekakált, és olyan jó kenőcsös állagút, ami már ránázásre is iszonyú büdös és árasztja magából a jó kis illatokat, és 3 perc míg letisztítja az ember, na ilyenkor én bizony nem az orormon át veszek levegőt, mert azt nem bírná a gyomrom. mindenesetre ezt bármyel ffi ugyanúgy megtehetné, egyszereűn csak kényeskednek. mint sokmindenben, mint ahogy azt sem látják át sokan közülük, hogy a babával otthon lenni nem fenékig tejfel és nem láblógatás....na de ugyan...ffiak, akiket az anyukájuk anyuci kicsi fiának nevelt, mit lehet elvárni tőlük. tisztelet a kivételnek persze.
A babám már nagyon sirt mert ugy kicsipte a kaka a fenekét!
Ezért hivott a férjem hogy szaladjak haza tisztába tenni, ugyhogy a fiam miatt rohantam haza egyből!
az en ferjem sem pelenkaz,na bumm.megcsinalom es kesz.tudomasul vettem hogy undorodik tole,elfogadtam.
viszont ha hanyni fog az az o feladata lessz,mert attol meg en undorodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!