Mit tegyek, szinte "félek" a babámtól?
8hónapos a kisfiam, van már 6 foga és használja is őket elég tisztesen=( sokszor már úgy veszem fel hogy görcsbe rándul a gyomrom mert félek hogy megint harap vagy csíp=(
a rugdalásról nem is beszélve, ha az ölembe akarom ültetni olyan erősen hátracsapja a fejét hogy koppan a mellkasomon, félek hogy nehogy nagyon megüsse magát=(
próbáltam hogy erélyesen, de nem kiabálva rászóltam hogy nem szabad anyának ez fáj! hát őszintén rá sem hederített...
kaptam olyan tanácsot hogy harapjak vissza, de nem erőszakkal szeretném nevelni!
ne értsetek félre azért imádom őt, csak be vagyok tojva hogy ha most nem tudok rá hatni akkor mi lesz később=(
tanácsaitokat előre is köszi=)
ebben az életkorban ez természetes viselkedés, az én kisfiam is átesett ezen, és a tesóm kisgyereke is. Nem szabad neki hagyni, el kell neki mondani hogy ez fáj neked és ne csinálja. szerintem semmiképp se harapj vissza. Pár hét alatt leszokik majd róla hidd el.
A rugdosás nálunk pelenkázás közben okozott problémát, ezért én úgy fordítottam a pelenkázót, hogy oldalról tudjam pelenkázni, így nem rugdosta a hasamat.
Kislányom 13 hónapos és pár napig ő is harapott,ilyenkor határozottan rászólok , picit ráütök a szájára és magamtól arrébb rakom, és úgy tűnik hatásos. Nagyon megszokott sértődni, de ezt kb. pár napig csinálta csak.
Szerintem nagyon fontos , h ne félj tőle, hisz ő csak egy gyerek, neked kell az erősebbnek lenni és határozottnak.Ha már most észre veszi, h félsz tőle mi lesz később? Tényleg nem fogsz tudni hatni rá.
köszi a válaszaitokat! kicsit megnyugodtam!
a hajtépést kifelejtettem a sorból=(
szülés előtt fenékig érő hajam volt a felét "megette" a másik felét kitépi.....:D
megütni nem szeretném semmi képen, de ez sem állapot hogy soxor úgy lefejel hogy felreped a szám=(
próbálok vele türelmes lenni de tegnap éjjel is felébredt kivettem a kiságyból 2perc sem telt el és úgy megharapott...rászóltam, megint harapott visszatettem leültem vele szemben és csak bőgtünk=(=(
úh szegényem sírva aludt el=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!