Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem undorodik a babámtól?...

A férjem undorodik a babámtól? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A férjem még életébe soha nem tette tisztába az 5 hónapos kisfiunkat, és egyenesen undorodik ettől a fogalomtól!

Azt mondta ez az anya feladata és ő nem hajlandó szagolni azt a bűzt! Könyörgöm a saját babája neki büdös?

Valamelyik nap a szobában tisztába raktam az ágyunkon, feküdt a férjem is az ágyon, és elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem viszem ki a szobából ha bekakált és miért az orra alatt pelenkázom a kicst! Teljesen felvan háborodva ha a szobába pelenkázom! De nálunk a fürdő hüvös volt és nem akartam hogy megfázzon!

Ti hol pelenkázzátok a babátokat! Ha bekakál akkor kiviszitek a szobából?

2010. jún. 9. 20:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
77%
Az en parom se pelenkazza a 6 hos kislanyunkat. Elfogadtam, nem vitazzok vele ezert. De nem ordibal ha az orra ala dugom a pelust (viccböl) hanem menekül, en meg jot mulatok :-)). En mindig a pelenkazon pelenkazok, a gyerekszobaban!
2010. jún. 9. 20:26
 12/29 anonim ***** válasza:
10%
Éljen mostmár a párkeresési feltételek közé azt is felírom, hogy szeresse a szeretett emberek kakáját. :) Öntsétek már aranyba a gyereketek sz*rát de komolyan! Ti egy dolgot sem tudtok mondani amit akkor sem tennének meg ha kést szorítanának a torkotokhoz? Ti semmitől sem undorodtok? De jó nektek hogy tökéletesk vagytok! Kérdező válj el egy ilyen szarutáló alaktól! :)
2010. jún. 9. 20:26
 13/29 anonim ***** válasza:
68%
azt elhiszem hogy nem parfüm illatú,és azt is,hogy vannak férfiak akik ezt nem viselik el,de ezt a tapló hozzá állás amit a párod produkál nálam kiveri a biztit.Jó ne szeresse a kakis pelust,de azért már ne üvöltsön mert egy helységbe teszed tisztába,kicsit túl spirázza a párod ezt a dolgot,és nagyon teszi a fejét,mert ha akarná akkor le lehetne ezt küzdeni.és mit csinál ha nem tudsz hazajönni?ki hívja a mentőket??nekem a párod jellemével és hozzáállásával van a gondom.nálunk első naptól őt teszi tisztába.17 hónapos.és egyáltalán nem ájul el,és él, és nem csorbult a pasi büszkesége sem.
2010. jún. 9. 20:30
 14/29 anonim ***** válasza:
64%

20,09es vagyok

Miért lettem lepontozva?

Mi azon veszünk össze, hogy melyikünk csinálja. Mert mind a ketten akarjuk csinálni.

Már azért is közelharcot vívunk, hogy ki tolja a babakocsit, mert mind a ketten akarjuk tolni.

2010. jún. 9. 20:30
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

Már nem azért, de a babakaki (anyatejes) alig büdös... Egy férfi sokkal büdösebbet fingik és böfög.

2 hónapos fiamat a férjem minden gond nélkül tisztába teszi, ha kell, sőt, a használt pelusokat ő viszi le a kukába. A pelenkázás nem genetikusan nőknek kódolt munka, amire egy férfi képtelen...

2010. jún. 9. 20:34
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes férjed van neked.De ezzel a megfogalmazással te is túlreagálod egy kicsit.
2010. jún. 9. 20:37
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

Fel tud háborítani, ha valaki csak a kellemes dogokat viseli el egy gyerekből. Gondolom akkor imádja ha rámosolyog, jó vele dicsekedni, felraknia fényképét ide-oda.

Tudomásul kell venni, hogy néha büdös, felkel éjszaka, sőt urambocsá még hányni is fog... Ja, és "megcsinálni" is biztos kellemes volt.

Ezt próbáld megbeszélni vele, övé is a gyerek, szagostól-pelenkástól!

2010. jún. 9. 20:53
 18/29 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsére nálunk sincs ilyen gond két gyerek van és mind a kettöt tisztába teszi gond nélkül.
2010. jún. 9. 21:03
 19/29 anonim ***** válasza:
72%

20.53-al teljes mértékben egyet értek. szerintem ez elfogadhatatlan viselkedés egy apától. igen egy gyerek sokszor bekakál, és az bizony büdös. ez van. és a szülők feladata az (nem csak az anyáé!), hogy amíg pici és magatehetetlen addig gondját viseljék, és ha kell szagolják a bűzt... micsoda dolog az,hogy hazarángat téged, mert nem képes tisztába tenni a saját gyerekét? inkább hagyja, hogy a sz@rban pácolódjon, míg anya haza nem ér... ezt én mindenképp megbeszélném vele, ketten válaltátok a gyereket, nem csak Te egyedül.

Ja igen, a kérdésre a válasz, a férjem első perctől pelenkázza a babánkat, és igen, volt, hogy öklendeztünk mindketten miutána kibontottuk a picit, de az egyikünknek sem jutott eszébe, hogy nem csinálja meg, mert büdös... szülők vagyunk, ez a dolgunk.

2010. jún. 9. 21:11
 20/29 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is gond nélkül tisztába rakja a fiunkat a férjem.Sőt fürdeti,eteti,föl kel hozzá éjjel,elviszi sétálni és még sorolhatnám.

Egyszóval nem semmi a férjed.Ezt szépen is elmondhatta volna még az elején hogy ő nem fogja ezt meg ezt csinálni mert......

Én is mondtam a páromnak hogy ha nem akarja akkor én majd tisztába teszem mindig(tudom milyen finnyás),de ő azt mondta hogy ő meg akarja csinálni és kész.

2010. jún. 9. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!