A férjem undorodik a babámtól? (bőv. Lent)
A férjem még életébe soha nem tette tisztába az 5 hónapos kisfiunkat, és egyenesen undorodik ettől a fogalomtól!
Azt mondta ez az anya feladata és ő nem hajlandó szagolni azt a bűzt! Könyörgöm a saját babája neki büdös?
Valamelyik nap a szobában tisztába raktam az ágyunkon, feküdt a férjem is az ágyon, és elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem viszem ki a szobából ha bekakált és miért az orra alatt pelenkázom a kicst! Teljesen felvan háborodva ha a szobába pelenkázom! De nálunk a fürdő hüvös volt és nem akartam hogy megfázzon!
Ti hol pelenkázzátok a babátokat! Ha bekakál akkor kiviszitek a szobából?
20,09es vagyok
Miért lettem lepontozva?
Mi azon veszünk össze, hogy melyikünk csinálja. Mert mind a ketten akarjuk csinálni.
Már azért is közelharcot vívunk, hogy ki tolja a babakocsit, mert mind a ketten akarjuk tolni.
Már nem azért, de a babakaki (anyatejes) alig büdös... Egy férfi sokkal büdösebbet fingik és böfög.
2 hónapos fiamat a férjem minden gond nélkül tisztába teszi, ha kell, sőt, a használt pelusokat ő viszi le a kukába. A pelenkázás nem genetikusan nőknek kódolt munka, amire egy férfi képtelen...
Fel tud háborítani, ha valaki csak a kellemes dogokat viseli el egy gyerekből. Gondolom akkor imádja ha rámosolyog, jó vele dicsekedni, felraknia fényképét ide-oda.
Tudomásul kell venni, hogy néha büdös, felkel éjszaka, sőt urambocsá még hányni is fog... Ja, és "megcsinálni" is biztos kellemes volt.
Ezt próbáld megbeszélni vele, övé is a gyerek, szagostól-pelenkástól!
20.53-al teljes mértékben egyet értek. szerintem ez elfogadhatatlan viselkedés egy apától. igen egy gyerek sokszor bekakál, és az bizony büdös. ez van. és a szülők feladata az (nem csak az anyáé!), hogy amíg pici és magatehetetlen addig gondját viseljék, és ha kell szagolják a bűzt... micsoda dolog az,hogy hazarángat téged, mert nem képes tisztába tenni a saját gyerekét? inkább hagyja, hogy a sz@rban pácolódjon, míg anya haza nem ér... ezt én mindenképp megbeszélném vele, ketten válaltátok a gyereket, nem csak Te egyedül.
Ja igen, a kérdésre a válasz, a férjem első perctől pelenkázza a babánkat, és igen, volt, hogy öklendeztünk mindketten miutána kibontottuk a picit, de az egyikünknek sem jutott eszébe, hogy nem csinálja meg, mert büdös... szülők vagyunk, ez a dolgunk.
Nekem is gond nélkül tisztába rakja a fiunkat a férjem.Sőt fürdeti,eteti,föl kel hozzá éjjel,elviszi sétálni és még sorolhatnám.
Egyszóval nem semmi a férjed.Ezt szépen is elmondhatta volna még az elején hogy ő nem fogja ezt meg ezt csinálni mert......
Én is mondtam a páromnak hogy ha nem akarja akkor én majd tisztába teszem mindig(tudom milyen finnyás),de ő azt mondta hogy ő meg akarja csinálni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!