Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem undorodik a babámtól?...

A férjem undorodik a babámtól? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A férjem még életébe soha nem tette tisztába az 5 hónapos kisfiunkat, és egyenesen undorodik ettől a fogalomtól!

Azt mondta ez az anya feladata és ő nem hajlandó szagolni azt a bűzt! Könyörgöm a saját babája neki büdös?

Valamelyik nap a szobában tisztába raktam az ágyunkon, feküdt a férjem is az ágyon, és elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem viszem ki a szobából ha bekakált és miért az orra alatt pelenkázom a kicst! Teljesen felvan háborodva ha a szobába pelenkázom! De nálunk a fürdő hüvös volt és nem akartam hogy megfázzon!

Ti hol pelenkázzátok a babátokat! Ha bekakál akkor kiviszitek a szobából?

2010. jún. 9. 20:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem undorodik, de míg Neked nem olyan feltűnő, ha valóban büdös a pelus, a férfiak mások:) Nálunk is így van, a harmadik gyerek, de nem igazán pelenkázza más, csak én. Főleg ha van kaki. Én abszolút nem érzem olyan büdösnek, mint Ő:))) Na, ez elég furán hangzik, de tényleg a férfiak orra érzékenyebb erre. Én amúgy a szobánkban pelenkázom, csak ott, mivel ott szoktam meg, ott van minden hozzá való eszköz. Másfél éves a legkisebb.
2010. jún. 9. 20:07
 2/29 anonim ***** válasza:
55%
Minek mentél hozzá egy ilyen tetűhöz?
2010. jún. 9. 20:08
 3/29 anonim ***** válasza:
11%
Miért, csókolgassa még a kakáját is? Ha nem bírja nem tehet róla. Gondolom te sem vagy odáig érte. Vagy neked levendulaszagú sz*ra csak azért mert a te gyereked? Valaki egyenesen utálja és ez nem szándékos, lehet hogy valami fóbiája van vgy ilyesmi. Ha amúgy rendbe van akkor miért zavar? Ha nincs rendbe veletek valami annak ehhez akkor sincs köze...
2010. jún. 9. 20:08
 4/29 anonim ***** válasza:
76%
Számomra igen furcsa a férjed hozzáállása. Mi a férjemmel szinte összeveszünk, hogy ki pelenkázza és ki fürdesse a gyereket.
2010. jún. 9. 20:09
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy viszem ki a szobából! Mig pici volt 3 hónapos koráig a pelenkázón tettem tisztába, utánna meg az ágyon.

Az én férjem szó nélkül tisztába rakja, megfürdeti megeteti elaltatja elringatja! Folt hogy lekakálta de csak nevetett rajta, nem undorodik tőle! Az ő gyereke is, neki is tudnia kell ellátni!

Én a helyedben egy napra szerveznék magamnak programot otthon hagynám vele a gyereket hogy tudja meg mit jelent ellátni egy babát!

2010. jún. 9. 20:10
 6/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha velem kezdene el üvöltzni, hát jól a pofájába csapnáma szaros pelenkát és ráordítanék, hogy bezzeg megcsinálni nem volt büdős mi?
2010. jún. 9. 20:11
 7/29 A kérdező kommentje:
Hagytam már otthon a babával, és telefonált nekem azonnal, hohy jöjjek haza sürgösen mert bekakált a baba és azonnal pelenkázni kell. Autóval hazakellett szaladnom, a gyerek meg maga alá volt kakálva, és ő csak annyit mondott "Szerencse hogy végre hazajöttél mert már elájulok ettől a szagtól"
2010. jún. 9. 20:13
 8/29 anonim ***** válasza:
29%

Az én párom még a macskám székletétől sem undorodik. Egész terhességem alatt cserélte.

Kisfiúnkat is előszeretettel pelenkázza szerencsére.

Nekem szerencsém van ezek szerint.

Még a hányástól sem undorodik, pedig hányszor bukta le csecsemőkorában.

17 hónapos apuka és anyuka

2010. jún. 9. 20:14
 9/29 anonim ***** válasza:
65%
Szar alakhoz mentél hozzá, ez van.
2010. jún. 9. 20:15
 10/29 anonim ***** válasza:
74%

Én igaz még nem szültem meg ,de én a szobánkba fogom pelenkázni a babát ott ahol mi is alszunk a párommal,velünk lesz a baba egy szobába.

Sokat hallottam már én is arról hogy a férfiak nem birják a babák kakijának a szagát,nem hiszem hogy utálná a kisfiát,bár én a helyedben azért nem tűrném ezt a hozzáállását.

36 hetes kismama

2010. jún. 9. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!