Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha saját felelősségre hazamegy...

Ha saját felelősségre hazamegyek és történik valami, visszajöhetek a kórházba fogadnak majd?

Figyelt kérdés
Toxémia miatt fekszem bent, de semmit se mondanak az orvosok... annyit mondtak a baba jól van, jók az értékek stb... bent tartanak megfigyelésen, szedek dopegytet. Holnap töltöm be a 38. hetet nem akarják kivenni a babát, de nekem otthon van 2 kisfiam, akikre apukájuk vigyáz csak a munkahelye miatt rizikós, mivel előre láthatólag nem mondják meddig kell itt lennem és, ha most kiadják neki az összes szabit, mikor ténylegesen szülni kell, nem lesz aki otthon maradjon a másik kettővel, az állását meg nyílván nem most kellene elveszítenie, hogy jön a harmadik baba. Ha saját felelősségre hazamennék a családomhoz, gyerekeimhez (mellesleg 15-20 percre lakom a korháztól, de még annyi sem) adnak otthonra gyógyszert és fognak fogadni bármi panasz esetén? Nyilván nekem érdekem, hogy ne történjen baj se a picikémmel és velem sem, de nagyon nehéz helyzet ez most így 0 segítség mellett.
2018. márc. 9. 21:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen egyebkent ctg-t igyis ugyis ide lettem beutalva naponta nezetni toxemiatol erterve, mert at lett adva a korhaznak a terhesgondozasom, nem lakom messze. :)
2018. márc. 9. 23:11
 12/17 A kérdező kommentje:
De nem biztos, hogy hazamegyek, sot szerintem nem fogok csak azert ez erdekelt, hogy otthonra kapnek e ugyan ugy vernyomascsokkentot vagy receptet es, hogy fogadnanak e, ha visszakellene jojjek.
2018. márc. 9. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem toxémiával voltam bent az igaz, de minden reggel osztályra kellett mennem visitre aztán a kiírt vizsgálatok után szépen elmehettem, mivel a városban lakom. Talán eltávozási vagy mi ennek a neve, kérdezd meg, nálatok lehet-e. Nekem csak annyit mondtak mindennap, hogy mentővel nem mehetek, ha beindul a szülés. (Engem 3 napos protokoll miatt fogtak bent téves riasztás utáb 38 hetesen)
2018. márc. 9. 23:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkepp fogadniuk kell es legjobb tudasuk szerint ellatni. De megdicserni biztos nem fognak, ha egyik percrol a masikra hirtelen rosszul leszel, es esetleg valami miatt nem 15 perc lesz mire beersz, es esetleg felesleges komplikaciok lepnek fel. Az orvos es az egesz kollektiv helyeben igenis duhos lennek, ha esetleg szo szerint az eletetekert kellene hogy kuzdjek, ha ez megelozheto lett volna azzal, hogy bent maradj a korhazban. Persze, kismamakent nem a szemelyzet lelkivilagaval kell torodnod,el fognak latni ahogy mindenki mast, de ne vard, hogy megdicserjenek majd.

Nem tamado jellegune szantam a valaszt, csak egeszsegugyben dolgozva tudom milyen az, mikor mindent megteszek, a paciens meg hazardirozik az egeszsegevel, aztan ha baj tortenik, akkor rogton azt keresik, ki hibazott.

Kitartast kivanok, problemamentes szulest es kellemes babazast :-)

2018. márc. 10. 00:01
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Én megértelek, de ezen nem most kéne agyaln. Mi lett volna, ha hónapokra kerülsz be? Sajnos ezt előre végig kell gondolni gyerekvállalás előtt, ha van tesó..
2018. márc. 10. 06:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van. Viszont kedves 15-os ezt most nem ertem, a toxemiara nem lehet felkeszulni. Ha pedig arra erted, hogy magara a helyzetre, hat igen... csakhogy volt segitsegunk, mig nem ment at eloskodesbe es kihasznalasba a dolog es meg nem tetoztek meg azzal az egeszet, hogy a gyerekeim holmijait kiszedegeltek, elhasznaltak es felettek eloluk a kajat.
2018. márc. 10. 06:25
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os valaszolo bocsanatot kerek 15-os.
2018. márc. 10. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!