Mit jelent pontosan hazamennem saját felelősségre a kórházból? Érdemes hazamennem? Ha netán gond van a két hét alatt visszajöhetek a kórházba?
Az a lényeg hogy bent fekszem negyedik napja a kórházban visszatartáson vagyok de csak feküdnöm kell mert egyszer voltak fájásaim és kapok visszatartó gyógyszer de már azóta az eredményekkel is rendben van és nem voltak azóta fájások de a méhszájam teljesen zárt.
De én úgy gondolom hogy otthon is tudnék feküdni és gyógyszert szedni.34 hetes terhes voltam tegnap és 36. hétig kapom a gyógyszert és utána is bent kellene feküdnöm míg meg nem szülök.
Milyen messze laktok a kórháztól?
Ha esetleg van bármi baj,tudsz e azonnal indulni a kórházba(nincs e másik pici gyerek,akinek a őrizetét meg kell e oldani)?
Én ha közel lenne a kórház,lenne kocsim,az orvosommal mindent átbeszélnénk és hazamennék.Főleg azért,mert képtelen voltam a kórházban pihenni,normálisan aludni addig is mikor már megszültem,márpedig ilyen állapotban a legfontosabb a sok pihenés,fekvés.
Természetesen,Neked kell döntened,minden eset,más és más..
Azt jelenti, hogy a legjobb helyen (orvosi szempontból) a kórházban vagy.
És igazából a jelentése: saját felelőtlenségre hazamehetsz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!