Panel lakasba baba? Mennyire lehet zavaro ha sokat sir a baba es mondjuk a szomszedok is szolnak mar? Hagyjam rajuk vagy?
Figyelt kérdés
Az elso kislanyom elso emeleten nott fel. Nemvolt gond.De most a 4.en lakunk felettunk senki melettunk 1 no lakik meg egy idos hazaspar. Alattunk viszont egy 5 eves kisfiu..aki kora reggeltol eleg zajos zajosak kiabalas futkozas meg minta vonyitana a kutyat utanozza vagy nemtudom..mar par honapja ezmegy. Szilveszterkor zene uvoltes. A mostani babam szeptemberi lessz...elore felek mi lessz? Mennyire lehet erzekenyen venni ezt a panel lakas temat hogy nem e zavarunk masokat? Bar minket id zavar ezaltal az alattunk lako..2018. márc. 8. 08:45
11/14 anonim válasza:
10-es
Nem tudom éltél e már panelba.Ilyen helyen még az is áthallatszik ha össze bújtok a pároddal és jobban élvezitek és bizony akármennyire személyes dolog akkor is tudja a szomszéd mikor voltatok együtt..:D
Azt meg egy 5 éves gyereknek aki szar időben be van zárva 50-60 négyzetméterre nem fogod tudni megmagyarázni, hogy miért kell folyamatosan lábujjhegyen közlekedni és hogy 8-9 óra előtt meg se nyikkanjon,mert képtelen megérteni.Nem azért mert buta, rosszul nevelt vagy ostoba..hanem mert a gyerekek szeretnek mozogni,szaladgálni stb..stb..
Hozzá teszem nekem nincs 5 évesem.:D Sőt 3 gyerekem se.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam.Talan ugy kerdezem nektek nincs lelkifurdalasotok ha hangosabb a gyerek vagy sokat sir ejjel mondjuk a baba? Nemtudom mi csaladiba nottunk fel. 5 eve elunm panelba..hat en sose fogom megszokni ezt hogy mindent hallani . En azert ugy igyekszem nevelni a gyerekem is hogy nem szabad pl ugralni kiabalni stb..sajna muszaly ha mar panel. De az alattunk lako kisfia fel se kel mar uvolt ninonino de ezt megallas nelkul kepes orakig!Aztan a sok kutya utanzo vonyitasa..7vegen a legjobb mikor egesznap mast se hallani mert itthon ulnek. Erdekes az en lanykam reggelente meset nez . Meg sokat rajzol szinez kirakozik. Neha engedi csak el magat de akkor is raszolok ha az se hat akkor jon a sarokba allas. De alattunk hallom hiaba szolnak a gyerkocre..😏
2018. márc. 8. 19:10
13/14 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem nekem 4 eves lessz a lanyom. Es most jon a teso szeptemberre..de aki elottunk lakott itt neki 2 fia volt es mondta hogy az also lakok jo parszor feljottek szolni 🤔 hat 1 eve leszunk itt meg nem szoltak. Azert leszek kivancsi. De ha szolnak is, meg lessz mondva hogx hallgattuk hallgatjuk az o gyerekuket eleget ..a lanyom hozza kepest angyal.A kis pindur meg hgy milyen lessz joeg tudja:D lanyom is mig szopizott 1 eves koraig nehezebb volt ejjel vele..
2018. márc. 8. 19:17
14/14 anonim válasza:
Alattam lakik baba. Nem mondom, hogy nem zavaró, amikor éjjel néhány óránként ébredek vele én is, de nem olyan értelemben zavar, mintha direkt nekiállna fúrni a szomszédom, hogy idegesítsen :) Kárpótol a kellemetlenségért, amikor mosolyogva integet a lépcsőházban :) Szerintem ne aggódj emiatt, aki a babasírás miatt beszól, az találna más okot is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!