Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panelházban milyen gyereket...

Panelházban milyen gyereket nevelni? Mennyire toleránsak a szomszédok, ha például éjszaka elkezd ordítani a baba?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen kérdést írni!:) Ezt úgy írtad,mintha nem nevelnének emberek babát panelbe! Ez szomszéd válogatja, időset általában zavarja,főleg ha nincs gyereke, vannak toleráns,és nem toleránsak. Mondjuk ha reggel korán reggel kell az ember munkába menet miatt,és éjjel felébred a baba miatt, hát kicsit morcos lehet a szomszéd! Szóval ez attól függ,h milyenek a szomszédaitok, van akit zavar,van akit nem, de ezt a pár hónapot,évet csak kibírják.
2012. nov. 11. 12:05
 2/8 krisztina24 ***** válasza:
100%

Szia!

Mi panelban lakunk, kisfiam 7 hónapos, a szomszédok még nem szóltak hogy baj lenne, ha ordít a gyerkőc :) Bár éjszaka alszik, de kb. 1 hete orrfolyás miatt este 11-kor felébredt,orrszívás és ordítás majd 1 órán keresztül...na akkor vártam hogy szólnak-e,de semmi :)

Szerintem is ki lehet és ki "kell" bírni ezt a pár hónapot, ami kicsit nehezebb. Érdekes, hogy a mellettünk lakók semmit nem hallanak, de az alsó lakó már igen (de nem szólt,mi kérdeztük meg) :)

2012. nov. 11. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

9.-en lakunk,csak idősek vesznek körbe,a mellettünk lakók nem hallanak semmit,az alattunk lévő biztos,de nem szólt,éjszaka nem nagyon szokott sírni,de ha igen,akkor arra odafigyelek,nappal hagyom sírni ha látom,hogy csak hisztizik,de amióta dobálózik azóta van szőnyeg a nagyszobába,mert annak aztán van hangja ha eldob valamit!

22 hós

2012. nov. 11. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én babám most 7,5 hónapos, természetesen panellben lakunk. Az én babám még nem sokszor zavarta a lakókat . Engem/ minket ők annál inkáb. Az alattunk lévő lakásban nem magyarok laktak albérletben. Egész éjszaka orditoztak, csapkodták az ajtót. A gyerek összerezzent párszor a kiságyában. Most a tulajnak iroda van benne de, hogy mi francit tudnak éjfélekig ordibálni , pedig ők magyarok, na azt nem tudom. De már nagyon idegesitő. Ugyhogy erröl ennyit. Mármint, hogy a picigyerek zavarja a lakókat!
2012. nov. 11. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:

5 éves ikrekkel lakunk panelban. Még sosem szóltak ránk, pedig tudnak zajongani. Engem jobban zavar mint másokat. Mondjuk Ők fél 9-re már alszanak.

A fölöttünk lakó fiatal pár viszont délután 5-től éjjel 1-ig dübörög és csapkod. Zeng tőlük a lakás, pedig gyerekük nincs. De egyszerűen olyan hangosan élnek, hogy rettenetes. Mintha egy elefántcsorda élne fölöttünk Minden éjjel olyan hangok jönnek le, mintha a lakást rendeznék át órákon keresztül. HA valamelyik itthon van napközben, bőgeti a magnót. Néha idehoznak valami kutyát, aki egész nap (szó szerint) vonyít. Akkor inkább már lakna fölöttünk gyerek. Annak elnézi az ember a ricsajozást.

2012. nov. 12. 11:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam, hogy nem is tűnik olyan neccesnek gyereket vállalni, ha panelban lakik az ember. :)
2012. nov. 13. 12:47
 7/8 anonim válasza:
Attól függ ,hogy a szomszéd jóindulatú vagy rossz.ha jó, akkor öt nem zavarja , ha rossz akkor meg had zavarja....
2012. nov. 16. 06:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit nyers leszek elnézést..

Nekem is kicsi gyerekem van így tudom, hogy nem az ember szabályozza a gyerek sírást. Így ha hozzám egy szomszéd éjjel becsöngetne, h nem tud aludni a gyerek sírásától, a minimum h elküldöm a halál f@szára és úgy csapom rá az ajtót, h az orr helyét megcsapja. Az IQ és józanész teljes hiánya a jele annak, ha valaki szól emiatt.

2012. nov. 19. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!