Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panel lakasba baba? Mennyire...

Panel lakasba baba? Mennyire lehet zavaro ha sokat sir a baba es mondjuk a szomszedok is szolnak mar? Hagyjam rajuk vagy?

Figyelt kérdés
Az elso kislanyom elso emeleten nott fel. Nemvolt gond.De most a 4.en lakunk felettunk senki melettunk 1 no lakik meg egy idos hazaspar. Alattunk viszont egy 5 eves kisfiu..aki kora reggeltol eleg zajos zajosak kiabalas futkozas meg minta vonyitana a kutyat utanozza vagy nemtudom..mar par honapja ezmegy. Szilveszterkor zene uvoltes. A mostani babam szeptemberi lessz...elore felek mi lessz? Mennyire lehet erzekenyen venni ezt a panel lakas temat hogy nem e zavarunk masokat? Bar minket id zavar ezaltal az alattunk lako..
2018. márc. 8. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%

Úgy látom benneteket jobban zavar az alattatok lakó egyenlőre, mint ti másokat.

Biztos az elsőn is hallották a babádat, csak nem szóltak. Végül is minek szólnának? Nem lehet ez ellen tenni semmit. Az ember úgyis megnyugtatja amilyen hamar csak tudja.

Nálunk is van baba, illetve már nem annyira baba. Egyszer volt, hogy 3 órán keresztül üvöltött, nem tudtunk vele mit csinálni, rosszul volt. Egyébként nem volt nagyon sírós. Biztos hallották a szomszédok. Mellettünk egy 2-3 évvel nagyobb kisfiú és kislány ikerpár van, néha halljuk, hogy hisztiznek. Alattunk nemsokára születik a baba. Ez van. Mi is biztos fel fogunk ébredni az új kisbabára, remélhetőleg a kisgyerek nem, az lenne csak a fontos.

Nem jó a panel, de gondolom ti sem tudtok hova menni. Kénytelenek toleránsak lenni az emberek egymással. Szilveszterkor felettünk is őrjöngés szokott lenni, mi azt úgy oldjuk meg, hogy valamelyikünk szüleihez elcuccolunk 2-3 napra akkor. (Hogy ne egy éjszakára kelljen csak felpakolni, az úgy nagyon fárasztó lenne, oda-vissza.) A gyerek biztosan nem tudna pihenni abban a zajban, 2 éve szilveszter délután indultunk el, mert nem számítottunk rá. Most már előre készülünk. Szólni nekik sem lehet, ha megszervezik a bulit, nem fogják miattunk lemondani. Bár megjegyzem, panelban nem illik szerintem így bulizni szilveszter okán sem.

2018. márc. 8. 08:56
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

A panel ilyen: vékonyak a falak. Aki panel lakást vesz, annak ezt is el kell fogadnia.

Nincs a kisbabákon kikapcsoló gomb vagy hangerőszabályozó. Felnőtt embernek ezt is tudnia kell.

Pár hét, legfeljebb pár hónap, és kinő a sírós korszakból. Ellenben a bulizós, vagy veszekedős szomszédokkal.

Ne foglalkozz vele, ha szólnak.

2018. márc. 8. 08:57
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Mikor hazahoztuk az újszülött babámat a kórházból, már akkor hasfájós volt. Általában délután volt az, de az egyik nap éjjel 11 óra körül kezdett el üvölteni és 4 órán át tartott. Hajnali 1 körül átkopogott az egyik kedves szomszéd, akit addig nem is láttam, hogy csináljak már valamit az éjszaka közepén a gyerekemmel, mert felveri az egész házat. Én meg közöltem vele, hogy ha ennyire jól megy magának, hogy megnyugtasson egy hasfájós babát, akkor hajrá, lehet próbálkozni. Ő sarkon fordult, és még annyit motyogott az orra alatt, hogy ilyen minek szül gyereket. Persze másnak feljelentett a közös képviselőnél. Lementünk egy beszélgetésre, én pedig elmagyaráztam a közös képviselőnek, hogy 7 napos a babám és fáj a hasa, elhiheti, hogy én vagyok a legelkeseredettebb, hogy nem tudok rajta segíteni, de ez az első három hónap sajnos ilyen. Egy hasfájós babának nem tudom megmondani, hogy halkabban szenvedj kicsikém, mert zavarod a szomszédokat. Viszont a szomszédokban lehetne egy kicsit több empátia, hogy egy gyerek ezzel jár. Azt meg nem mondhatja meg senki, hogy vetessem el azért a gyerekemet, mert panel házban lakok. Végül nekem adott igazat a közös képviselő és felmentettek.
2018. márc. 8. 09:07
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

*lesz

A felettünk lakóknak 3 gyerekük van: reggeltől estig úgy dübögnek mintha vadlovat törnének be és mellé megy a vonyítás 0-24. Annyira dübögnek, hogy konkrétan nem tudok ledőlni pihenni mert felkelek rá és ez megy reggel 8-tól este 9-10-ig. Utána jön az egész éjjel tartó sírás.

Júniusban jön a mi gyerekünk és őszintén remélem, hogy egész álló nap ordítani fog még éjjel is hogy egy kicsit visszakapják és érezzék mennyire elviselhetetlen. Csak azt sajnálom, hogy nem tud majd a plafonon futkározni meg ugrálni... Az első gyerek jön csak panelba, többet biztos nem szülnék ide így utána költözünk családiba.

2018. márc. 8. 09:25
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, nekem sosem volt gondom panelban ezzel, hogy áthallatszik valami. Ellenben az új építésű lakással, ahol azt is hallom, hogy levegőt vesz a szomszéd.

Nyilván tudják, hogy egy kisbaba hanggal jár, direkt meg gondolom nem fogod sírni hagyni. Ezen nem stresszelném magam.

2018. márc. 8. 09:30
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Ha rám hallgatsz, ezen kár aggódnod egy percig is, aki egy picit is értelmes, az tudja, hogy egy kicsi gyerek ezzel jár. Mi a földszinten lakunk egyelőre ketten a párommal, felettünk egy kisgyerek, aki gyakran szaladgál le-fel a lakásban, hallani a hangját, labdát pattogatott.. Stb.. De engem nem zavar, tudom, hogy ez ezzel jár 🙂 nyártól meg nekünk lesz egy síró pici babánk.

21 hkm

2018. márc. 8. 09:41
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

A panel falai vékonyak.Nem csak a gyereksírás de minden áthallatszik.Aki értelmes ezt tudja.Benneteket ugyanúgy zavarhat a szomszéd aki zenét hallgat, mint ti őket a babasírással. Ha ezért szólnának meglepődnék.A kisbabák sírnak.Az 5 évesek meg már zajongnak, kopácsolnak, kiabálnak a gyerekek ilyenek.A te gyerekeid sem fognak csendesen elülni egy sarokba ha már akkorák lesznek.Nyilván az se fog tetszeni a szomszédoknak, se az alattatok se a felettetek élőknek, de ha volt már gyermekük akkor tudják, hogy a gyerekek zajjal is járnak.

Veszekedni nem érdemes.

2018. márc. 8. 10:14
 8/14 anonim ***** válasza:
41%

4-es, ez komoly? Csak azért nehéz, fájdalmas kisbabakort kívánsz a saját gyerekednek, hogy bosszút állhass a szomszédokon??

Na erre mondom, hogy ilyen szülőnek 1 gyerek se kellene akár panelbe, akár palotába szüli.

2018. márc. 8. 10:38
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

8-as: Nyilván nem azt kívánom te szerencsétlen hogy fájdalmában meg kínjában sírjon a gyerekem és csak azért hogy a szomszédot bosszantsam sem fogom direkt órákig sírni hagyni de én még csöndes gyereket nem hallottam (ezek szerint te igen). Az meg hogy mennyire lesz sírós majd kiderül. Látatlanban meglehetősen unintelligens dolog másokat rágalmazni és ahogy látom az iróniát sem érted...

Mindenki magából indul ki mellesleg, leszűrted a válaszomból azt ami nekem meg sem fordult a fejemben...

2018. márc. 8. 11:27
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát bocsi, de szerintem a szomszédoknak ehhez semmi köze. A kisbaba sírása olyan dolog, ami az élettel együtt jár, természetes. Az, hogy a nagyobb gyerekek rendetlenek, na azért már lehet szólni. De azért, hogy a pici sír.... én nem idegeskednék rajta, mit szól miatta a szomszéd.
2018. márc. 8. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!