Először meglepett, hogy még a babázós örömet is külön logisztikázni kell.pl szoptatás, babakocsizás, szoptatás, fürdetés, szoptatás, fejés, sterilizálás, szoptatás, altatás, hajnal 1 ora, hajnal 3, reggel 5-kor, kezdett feltűnni hogy hol van az a reklámos anya baba gügyögés nevetés amugy? Külön be kellett iktatnom kizárolag szabad perceket, hogy most kizárolag szeretgetés, játék van és nem pattogok. Iszonyat felemelő ahogy az első szeretlek szora felélénkülve kapálozni, mosolyogni kezd :) ilyen felejthetetlen pillanatokrol majdnem lemaradtam a teendők gondozás háztartás miatt.
Követkető felvonásban, babakor elmultával megszolalt az énem. Hol a nő aki voltam, hol az énidőm, szabadidőm amikor azt csinálok amit akarok. Feltűnt hogy munka után én lefekvésig pattogok a gyerek körül. Vacsi furdes plusz háztartás-ilyen kötelezettségek sora csak az életem. Dacoltam, ingerültebb voltam.
Utolso felvonás. Az én eltűnt. Kipurcant.ha van egy orám/napom egyedul, már fel sem találom magam, azt sem tudom mi dobna fel. Nem létezem.
Ennek tetejében folyamatosan szem elott kell tartani, a gyerek az első, a mosogatás a második.mert felnő, kirepül de most még hiv, vár, hiányzom.
Hagyjuk, nagyon fos.
Amióta megszületett, nem aludtam szinte semmit - a férjem sem -, kapom az ívet, amiért nem szoptatok (bocs, nem lehet), meg mindenki beleugat a dolgomba.
Emellett szrni sincs időm, sokszor, a szexről ne is beszéljünk. Öt perces menetek már másfél éve. :(
Amúgy aranyos, meg sokat nevetünk, de ezek olyan... váh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!