Én már soha nem fogom élvezni az anyaságot?
Hiaba nem mutatod ki,a baba erzi h miket erzel
Nem tudsz a kornyeketeken olyat keresni h mama-baba eneklos delutanok,vagy jatszo delutanok vagy torna?
Oda sok olyan anyuka megy ,akik tartsasagot keresnek:)
Nekem akkor lett könnyebb, amikor visszamentem dolgozni. Sokkal több a dolog, rendszeresen el vagyok úszva a háztartással, de akkor is jobb így az életem, mint a 2 gyerekkel a 4 fal között. Élvezem, hogy végre nem csak a játékokról, mesékről szól minden, hanem én is vagyok. Nekem ez 2 gyerek és 5 év és otthonlét után jött el, azóta jobban érzem magam.
Kitartás, nem könnyű gyereket nevelni.
Hidd el, nagyon sok anyuka van ezzel így. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a gyerkőcöd, egyszerűen megszűnik a magánélet és ez egy idő után nagyon nyomasztó, befásul az anyuka. Nekem egy egy éves kisfiam van, mi is távol vagyunk a családtól,semmi segítségünk nincs, férj reggeltől estig dolgozik... Nálunk a községben indult babaklub, oda néha elmegyünk, a kismanó nagyon élvezi, nekem is esemény, de azért nem dob túl sokat a hangulatomon.
Én ha magam alatt vagyok, akkor rengeteget telefonálok :) kihangosítva az anyukámmal és szerencsére van itt egy barátnőm, vele is minden héten beszélünk vagy néha beugrik (nem ugyanebben a faluban lakik), illetve áthangolom a gondolataim, hogy de igenis ez így jó és örüljek a pirinyónak, akire tényleg nagyon-nagyon sokat vártunk. Ez utóbbi hidd el, rengeteget tud javítani a közérzeten. Minden fejben dől el. :)
Ezt szerintem sokan így érzik csak senki nem beszél róla.
Én alapvetően hipochonder vagyok, gyerek előtt ez nem volt nagy gond. Mióta megvan a másfél éves lányom, ez olyan méreteket öltött, hogy egy egy apróságon hónapokon keresztül tudok rágódni, aggódni.
Szerintem a legfontosabb, hogy beszéld meg ezeket valakivel, a legalkalmasabb személy erre pedig a gyereked apja. Ő végigéli veled az egészet(még ha nem is minden percét), és néha egy szeretetteljes ölelés és azt hallani, hogy jó anya vagy csodákat művel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!