Mikor élvezted először az anyaságot?
Nekem nagyon sírós volt a babám (reflux miatt). Kb. 8 hónaposan múlt el neki, vagyis enyhültek a tünetek, mert még egy ideig azért szenderedett vele. Nagyon nehéz volt akkoriban vele. Vigasztalhatatlan volt, hiába kapott kezelést, én meg szétaggódtam magam...
Viszont 8 hónapos korától minden más lett. Nyugis, mosolygós baba lett, igazi kis tünemény.
Most már 5 éves lesz, és több korszaka volt, amit nagyon élveztem: másfél éves kora körül volt nagyon cuki, amikor már megy (picit önállóbb), de még nem beszél igazán :), aztán 2,5-3 év körül, amikor olyan fejlődésnek indul, hogy magam is meglepődtem mire képes, és most hogy 5 éves már nagyon értelmes. Olyan jó vele beszélgetni, nagyon élvezhető korszak számomra ez is.
Szóval alapvetően nekem a babakorszak volt nehéz, de utána számomra egyre jobb és jobb lett. Most már csak attól "félek", hogy bizony lesz ő még tinédzser... :)
Nálam ez inkább úgy van a mai napig, hogy minden napnak megvan a maga szépsége és bosszúsága:) 6, 11 és 15 évesek.
2 borzasztó hasfájós volt. Ennek ellenére akkor is jó volt.
2 éves múlt, de még nagyon nem élvezem, a túlélésre játszom minden nap :(((
Mondjuk ez nem a gyerek hibája, ő cuki, csak majdnem születésétől egyedül nevelem, ez és sok már probléma nyomaszt, emellett mindig én vagyok a gyerekkel és sokszor már kikészülök tőle idegileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!