Egy, másfél éves babák anyukái, hogy vagytok? Élvezitek az anyaságot? Hogy viselitek a kezdődő hisztit, dacot? Mennyire vagytok fáradtak? Van segítségetek? Jut időtök magatokra? (sport, stb. ) Sikerült visszafogyni?
17 hónapos a fiam! Eddig már sikerült 40 kg-ot fogynom, de még egy 5-6 jó lenne!
Heti rendszerességgel sportolok! Kétszer teremben, egyszer itthon! Szerencsém van, mindkét mami imád vigyázni a picire, így el tudok menni!
A hisztit nemrég kezdte, de néha kiakaszt vele, bár igyekszem nem engedni neki!
A férjemmel is mákom van, mert ahogy hazaér a munkából, levált így normálisan meg tudom mosni a hajam, tudok tenni-venni!
Nekem a 1,5 évesem mellett van egy 3.5 évesem is... :)
Akkor van gáz ha együtt van mindkét gyerek, mert állandóan megy a harc közöttük... Amikor a nagyobbik oviban van a kicsi egy angyal, mindenki észreveszi mennyire nyugis gyerek, szóval nem nehéz vele... A férjem mindenben segít, legyen szó akár a házimunkáról, akár gyereknevelésről...
Hát fogyni nem nagyon sikerült, 6 kilót híztam, szülés után még vissza is ment a legtöbb, de aztán újra felszedtem az itthon töltött idő alatt...
Hát, nekem eléggé tele a hótopánom.A gyerekkel nem nagyon van gond, időnként elvan egymaga is. Tudok tőle éppenséggel főzni is,meg takarítani. Nekem inkább ezzel a monotonitással van bajom. Kelünk 9 felé (mostanában vacakok az éjszakák, így később kelünk), kaja, pakolászás, játék, kaja, alvás. Nekem ez már olyan uncsi. Pláne most, vacak az idő, nem nagyon tudunk kimenni, max. az udvarra, de tuti akkor kezd el esni az eső. Nem tudom sose, hogy mit főzzek. Alig eszek, de nem megy le egy gramm se...
Szóval nekem kissé uncsi ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!