Egy eves szülinapi torta?
Figyelt kérdés
Aprilisba lesz egy éves a lányom. Banán tortára gondoltam, hogy azt kap, a banánt szereti is. Magam készítsem receptrol, vagy ha a cukrászdaba mondom h egy évesnek kell, akkor odafigyelnek h mit tehetnek bele meg mit nem? Vagy van amit még nem ehet egyáltalán?2018. márc. 3. 09:24
21/24 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy rosszevő gyerekek szülei pontoztak le. Az én lányom rendesen eszik, nem válogatós, 1-2 ételt utasít csak el, óvodás. A szülinapi tortájából még így is fél szelet tortát tud csak megenni. Én sem tudok egy szeletnél többet.
22/24 anonim 

válasza:

Azért, mert valaki nem hiszi el, hogy mit írok azért lepontoz?! Még mindig nem értem😅...
23/24 anonim 

válasza:

Itt vannak receptek tej és tojásmentes [link]
De sok ilyen van a neten amit elsőre kinézrem azt pont nem találom abba élesztő helyett ecet volt
24/24 Coffelia 

válasza:

#9, föl se vedd. Az én kisfiam egyévesen betolt egy hatalmas szelet cukormentes csokitortát. Aztán ket hét múlva az apjával közös szülinapon három különböző tortát is megkóstolt.
Mondjuk én már előre oltárit röhögtem, mikor azt mondták nekem, hogy majd csak mancsol vele, adjunk csak tejszínhabot. Ismertem már, tudtam, micsoda kajálást fog rendezni :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!