Aprilisba lesz egy éves a lányom. Banán tortára gondoltam, hogy azt kap, a banánt szereti is. Magam készítsem receptrol, vagy ha a cukrászdaba mondom h egy évesnek kell, akkor odafigyelnek h mit tehetnek bele meg mit nem? Vagy van amit még nem ehet egyáltalán?
naja, amúgy a gyerek kb fél falatot fog enni belőle.
2018. márc. 3. 13:45
12/24 anonim válasza:
Díszítésként citrom alapú cukormáz volt rajta.
2018. márc. 3. 13:46
13/24 anonim válasza:
#11-es, tőlem kaptál egy zöld kezet!!! :-D Megnevettettél! Nálunk is ez volt, egy harapás csak az ünnepelt részéről! Gesztenyetortát csináltattunk mi is, kértem, hogy tojásmentes legyen, mert még nem vezettük be. Sajnos én nem vagyok valami ügyes, ezért nem akartam magam tortát készíteni, a lányom már ovis, de vannak dolgok, amik továbbra is tilosak, ha torta készül neki. Semmire nem allergiás, de egészségtelen dolgokat, ha szépek is, kizárjuk. Nálunk nincsen színezett fondantos vagy színezett marcipános torta, csak habos torta, ami valódi tejszínnel készül. Csakis olyan sütiből készítettjük, amit ismerünk, mert nem akarunk kellemetlen meglepetést a szülinapkor, hogy szép-szép csak éppen nem finom.
2018. márc. 3. 14:15
14/24 anonim válasza:
#9-es vagyok. Elég jó evő a lányom. Sajnos arra nem építhettem, hogy fél falatot eszik belőle. Hát inkább 2 szeletet és másnap is meglátta a hűtőben és akkor is kapott.
2018. márc. 3. 14:46
15/24 anonim válasza:
#9-es: 1 éves lányod 2 szeletett lenyomott a szülinapi tortájából?
2018. márc. 3. 14:55
16/24 anonim válasza:
Én úgy tervezem hogy csak az ünnepelt eszik majd belőle. Elég babás torta lesz én írtam a tej és tojásmentes piskotar hogy sütök aztán túrós gyümolcs és valami kakaó talán karob por lesz rajta.
Pici tortát akarok kivágok majd a piskótából kb 20 cm átmérőjű tésztát. Ez a torta a babának lesz maszatolhatja magát a vendégek esznek mást sütök pogit ilyesmit.
2018. márc. 4. 05:45
17/24 anonim válasza:
Bizonyám benyomott. Elég jó evő a hercegnő😅. Tegnap is családi buli volt és végig evett. Ennek persze nagyon örülök, mert amikor elkezdtük a hozzátáplalást akkor azt hittem sose fog a szájába venni normális kaját, aztán enyhán szólva belejött. Mostmár mi is figyelünk mit eszünk, mert mindenből kér kóstolót😁. #9-es vagyok
2018. márc. 4. 06:13
18/24 anonim válasza:
Bocsi az offért, de had kérdezzek erről a "tej és tojásmentes piskótáról"?
1. A piskótában alapból nincs tej. Tehát minden piskóta "tejmentes".
2. A tojáson kívül csak liszt és cukor van benne. Akkor a lisztet és cukrot sütöd meg?
Vagy ez csak egy tej-tojás mentes tészta? Akkor miért nevezik piskótának, ha ahhoz annyi köze van, hogy lisztet tartalmaz?
Bocsi, nem kötözködés, csak kíváncsiság.
2018. márc. 4. 11:36
19/24 anonim válasza:
#14: elés éhes lehetett szegény :'(
Az én fiam TÉNYLEG jó evő, így 2 étkezés között tele hassal fél szeletnél többet most 2,5 évesen se tud megenni. Uzsonnára nem próbáltam, mert rendes ételt kap.
2018. márc. 4. 14:57
20/24 anonim válasza:
Torta előtt evett normális ételt. Én inkább azt mondom, hogy nagyon szereti az édeset. Nagyon nagyon ritkán adunk Neki, gondolom bepótolta és előre beraktározott.
Látom valakinek a gyereke elég rosszevő és ezért lepontozta a válaszomat. Remélem boldog tőle!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!