Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesnek milyen szülinapi...

1 évesnek milyen szülinapi tortát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Tojásfehérje és tej kivételével már szinte mindent evett. Merjek rendelni neki cukrászdából?

2012. máj. 28. 16:51
 1/8 anonim válasza:
Inkább csináld meg otthon, bár én cukrásznak tanulok, és a ahol gyakorlaton vagyok ott se tejet se tojásfehérjét nem tartalmaz semmilyen torta, még a tejszínhab is porból van, de ezt sem kéne ennie egy 1 éves gyereknek. Készíts otthon, azt ne kérdezd mit, hiszen ha tejet nem ihat, akkor tejtermék sem kerülhet bele.
2012. máj. 28. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Én gesztenye tortát csináltam neki, tej nem volt benne, de a piskótában volt tojásfehérje. Következő héten pedig rizstortát, bár ott csak a piskótát akarta megenni, mást nem nagyon. Semmi baja nem lett tőle, bár ő már előzőleg is evett babapiskótát pl. és szerintem abban is van tojás.
2012. máj. 28. 17:09
 3/8 okoska31 ***** válasza:

olyat, ami könnyen mosható. a javarésze úgyis a padlón/ruhán fog landolni. Saját tapasztalat:)

Mi Sacher tortát adtunk neki a Daubner cukrászdából, és úgy, hogy nem evett előtte se tojást, tejet, stb. semmi baja nem volt tőle.

Egy kicsi sütőpor van benne, a többi elvileg ok. De ha tudod, süsd meg otthon.

2012. máj. 28. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:

ez hülyeség hogy ha tejet nem tejterméket sem... lehet csak savanyított

túró, joghurt ,kefír

joghurtos gyümölcsös torták kiválóak és szépen díszíthetőek

2012. máj. 28. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne a cukraszdai tortatol baja, de en is inkabb valami otthonkeszitettet javasolnek, es nem is a tojasfeherje vagy a tej miatt, hanem inkabb a cukortartalma miatt, meg ki tudja mi van benne igazabol...

Szerintem valami piskota vagy gyumolcskenyerfeleseget nyugodtan suthetsz neki, az azert is jo, mert kezzel meg tud fogni egy darabot, es ugy eszi, es egy csomo kulonbozo gyumolcsot lehet belesutni. Vagy leraksz babapiskotat es arra valami turos krem, de ha ragaszkodsz, hogy semmi tojas es tej, akkor en is egy gyumolcsos turotortat vagy joghurtos tortat javasolnek.

2012. máj. 28. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem job ha te csinálod, olyan nagy élmény készülődni az 1.szülinapra.

én túrós-joghurtos gyümölcs tortát csináltam tojásmentes piskótával, de ha gyereked már eszik sárgáját, akkor biztosan lehet finomabb tésztát is készíteni.

vagy gesztenyés torta is jó lenne.

2012. máj. 28. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Hat en tuti, h nem tudom neki megcsinalni, marad a cukraszdai turotorta. ugysem eszik o belole olyan sokat..max 2 kis szeletet.
2012. máj. 30. 16:04
 8/8 anonim válasza:

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető babatorta ötletek vannak, akkor gyűjtöttem, amikor a kisfiam egy éves lett. A lányommal könnyebb volt, mert ő tavaszi, neki gyümölcsös desszertet készítettem, de a fiam téli, az bonyolultabb. Egészséges, egyéves babáknak való receptek:

[link]

2014. máj. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!