1 évesnek milyen szülinapi tortát ajánlotok?
olyat, ami könnyen mosható. a javarésze úgyis a padlón/ruhán fog landolni. Saját tapasztalat:)
Mi Sacher tortát adtunk neki a Daubner cukrászdából, és úgy, hogy nem evett előtte se tojást, tejet, stb. semmi baja nem volt tőle.
Egy kicsi sütőpor van benne, a többi elvileg ok. De ha tudod, süsd meg otthon.
ez hülyeség hogy ha tejet nem tejterméket sem... lehet csak savanyított
túró, joghurt ,kefír
joghurtos gyümölcsös torták kiválóak és szépen díszíthetőek
Szerintem nem lenne a cukraszdai tortatol baja, de en is inkabb valami otthonkeszitettet javasolnek, es nem is a tojasfeherje vagy a tej miatt, hanem inkabb a cukortartalma miatt, meg ki tudja mi van benne igazabol...
Szerintem valami piskota vagy gyumolcskenyerfeleseget nyugodtan suthetsz neki, az azert is jo, mert kezzel meg tud fogni egy darabot, es ugy eszi, es egy csomo kulonbozo gyumolcsot lehet belesutni. Vagy leraksz babapiskotat es arra valami turos krem, de ha ragaszkodsz, hogy semmi tojas es tej, akkor en is egy gyumolcsos turotortat vagy joghurtos tortat javasolnek.
szerintem job ha te csinálod, olyan nagy élmény készülődni az 1.szülinapra.
én túrós-joghurtos gyümölcs tortát csináltam tojásmentes piskótával, de ha gyereked már eszik sárgáját, akkor biztosan lehet finomabb tésztát is készíteni.
vagy gesztenyés torta is jó lenne.
Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető babatorta ötletek vannak, akkor gyűjtöttem, amikor a kisfiam egy éves lett. A lányommal könnyebb volt, mert ő tavaszi, neki gyümölcsös desszertet készítettem, de a fiam téli, az bonyolultabb. Egészséges, egyéves babáknak való receptek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!