11 hónapos babám ehet már bundáskenyeret? A tojásfehérje miatt kérdem.
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 12:10
1/6 anonim válasza:
Nem tojás fehérjét csak 1 éves kor után.
2/6 anonim válasza:
Elvileg 1 éves kor után, de szerintem egy kicsit nyugodtan ehet.
Egyébként 15 hós kora előőt min. egyszer célszerű ennie tojásfehérjét, mivel a 15 hós oltásban is van, és jó ha előtte találkozik vele a sszervezete, hogy nem allergiás-e rá.
3/6 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyen "ma még nem, holnap igen" határidőkben, én adtam a gyerekeimnek, csócsálgatni már 6-8 hónaposan.
De ez lassan ilyen vallásszerű dolog lesz, van aki betartja, van aki nem. Az enyémeknek nem volt semmi baja tőle. Szoptak is 1 évig, de 6 hónapos kortól mindenfélét kaptak mellé, zöldséget, gyümölcsöt.tejeset, tojásost.Semmi bajuk. (Apjuk orvos, szólt volna ha valami baj van)
4/6 anonim válasza:
Nekem 10 hónaposan kapott először szórtan, azaz rakott krumpliban. Utána bundáskenyert és rántottát is már. Aztán jött a házi piskóta, egyiktől sem lett semmi baja. Heti maximum 2 alkalommal kap, azaz maximum 2 db tojás/hét.
5/6 anonim válasza:
En is kb. 10 honapos kora ota adok neki, de 1 eves kora alatt csak ugy adtam, hogy csak tojassargaba csinaltam a bundaskenyeret. Mostmar eszi mindenestol:) 16,5 hos kislany.
6/6 anonim válasza:
NEM.Ha nem ehet még valamit akkor nem ehet. várj még vele először majd kóstoltasd meg vele és ha nem lesz tőle semmi probléma akkor utána kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!