Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korban ehet...

Mennyi idős korban ehet először bundáskenyeret a gyermek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyéves kor után mert a tojás egészben van benne tehát fehérjével is és azt egy éves kor felett lehet + a zsir/olaj miatt... nehéz a pocakjuknak.
2011. jan. 10. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, egy év felett, bár én rá szoktam tenni konyhai papírtörlőre őket, az szépen leszívja az olajat, így csak minimális olaj marad rajta, adott esetben kevesebb, mint pl. egy sült husin.

(És nem a babák, hanem a férjem miatt, mert ő így szereti :o)

2011. jan. 10. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen egy éves kor felett, de én másfél éves kor előtt se adnám szívesen. Mert ha eltekintek attól, hogy mondjuk valaki nem veszi komolyan, hogy mit mikortól lehet adni a gyereknek, attól még az a bő olaj amiben tocsog a bundáskenyér iszonyatos hasgörcsöket tud okozni egy ilyen pici gyereknek.
2011. jan. 10. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi egy éves korában ezzel vezettük be a tojásfehérjét. Szintén papírtörlővel leitatva róla a fölösleges olajat.
2011. jan. 10. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Decemberben volt a fiam 1 éves úgy hogy megvan a holnapi reggeli:)
2011. jan. 10. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
én 11,5 hósan adtam
2011. jan. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!