TojásFEHÉRJE és tejmentes (tehát nem tejtermékmentes) tortát 4-5 nap alatt honnan?
Figyelt kérdés
Én igazából gyümölcsös túrótortát szeretnék kisfiam első szülinapjára.A túró jöhet és a tojássárgája is,de a fehérjétől kiütéses lesz a drágám...Tudok egy helyet,ahol biztosan megcsinálnák,de ott csúnyán mondtam fel,ezért nem szeretnék odamenni...Budapesten lakunk a 2.kerületben,apukám a VIII.kerületben dolgozik.Tudtok a környéken (4-6-os villamos vonala?)olyan cukit,ahol megcsinálnák nekünk a tortát?2011. febr. 8. 14:15
1/5 anonim válasza:
Miért nem csinálsz Te neki egy tortát. Alap háztartási keksz akár befőttlébe mártogatva, rá túrókrém, arra gyümölcs, esetleg zselé..
2/5 anonim válasza:
Egyetértek. Ha te csinálod, sokkal személyesebb.
3/5 anonim válasza:
Én úgy sütöttem a gyerekeknek tojásmentes piskótát.
Túró+vaníliás joghurt volt a töltelék, amire gyümölcsöt potyogtattam. Falták!
4/5 anonim válasza:
itt vannak vegán torták(minden állati eredetűtől mentes,se tej se tojás)a tortákon belül süss meg egyet:)
imádom ezt az oldalt amugy...:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Úgy döntöttem,én csinálom meg a tortát...Holnapra kellene,de hogy mikor fogok tudni nekiállni...azt hiszem,elkezdem akkor,amikor ma leteszem dél körül aludni a kicsit.Holnap délutánig nem hiszem,hogy baja lenne.Néhány órára úgyis be kéne tenni a hűtőbe,ez a néhány óra most szám szerint 24 lesz...Remélem,lesz időm befejezni!!Sajnos egyedül vagyok egész hétvégén a kicsivel,senki nem tud segíteni :-( A kicsim pedig nyűgös napokat él meg,úgyhogy mostanában különösen sokat kell foglalkoznom vele.Drukkoljatok,hogy minden jól sikerüljön!!!Köszi!!!!!És köszönöm mindenkinek a választ!! :-)
2011. febr. 12. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!