Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki dohányzik vállalja is,...

Aki dohányzik vállalja is, vagy csak elbújva cigizik?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 07:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én sem értem, miért kell bújkálni?!

aki anyuka, az már nem is cigizhet vagy nem ihat alkoholt....???

én sem dohányoztam a terhesség, szoptatás alatt természetesen, de azóta igen. napi 2-3 szálat, de van, amikor többet. én is az erkélyen vagy séta alatt szoktam, nem a lakásban.

2010. jún. 8. 09:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem bújok el, de pl. a játszótéren nem bírnék rágyújtani, az valahogy nem oda való. Persze megteszi helyettem más anyuka...
2010. jún. 8. 09:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Sajnos visszaszoktam :o(

Ugyanúgy voltam mint a 7:55-ös válaszoló.

Vállalom a tetteim(még akkor is ha büszke nem vagyok rá), így nem bújok el!!

2010. jún. 8. 11:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Tudod ez olyan,mint,hogy nem eszik a gyerekem édességet,nem iszik szörpöt.Sokat járunk játszótérre,hát ritka,hogy cumisüvegben víz van!

Én a nagyok után sajnos visszaszoktam.A kicsit lassan 1 éve nem szoptatom,de még nem kívánom a cigit.Ez persze ismerve magam nem jelenti azt,hogy ennyi volt,nem gyújtok rá soha.A lakásban nem dohányoztam,mindig vállaltam,hogy füstölgök.Igazából nem érdekel,hogy mások mit gondolnak rólam!A cigire valót én kerestem meg!Kismamaként,szoptatós anyaként,a lakásban nem szívtam,így csak magamat károsítottam.

2010. jún. 8. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Én bújkálok, de csak az erkélyen. Én egy kicsit szégyellem, hogy visszaszoktam, és gyerekes anyukaként újra stívom. Terhesség alatt és szoptatásnál olyan szépen kibírtam aztán amikor a gyerek elválasztotta magát rá nem sokkal visszaszoktam. Ne értsetek félre, a bújkálást nem úgy értettem, hogy letagadom a dohányzást, hanem csak az erkélyen szívom, ha már rágyujthatnékom van. Az utcán babakocsit tologatva semmi pénzért nem gyújtanék rá, elsüllyednék a szégyentől, a baba mellett.
2010. jún. 8. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:
12.47-es vok. Bocs a hibákért, nagyon rossz a billentyűzetem.
2010. jún. 8. 12:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Hú,én is szégyenlem magam :(

A babavárás alatt,szoptatás alatt egyáltalán nem érdekelt a cigi,aztán ismét dohányos lettem!

Nem is értem magam... bűntudatom van,pedig kizárólag akkor gyújtok rá,ha a kisfiam alszik.Utána rögtön kéz- és fogmosás,én magam sem bírom a cigiszagot.Séta közben,vagy a gyerkőc mellett nem tudnék és nem is akarok bagózni.

Tehát,ha úgy vesszük,én bújkálós vagyok,ez van.

17 hónapos nagyfiú anyukája

2010. jún. 8. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!