Dohányzik-e valaki szoptatás alatt? És van teje ettől
még?
Figyelt kérdés
Én természetesen nem szeretnék cigizni,de sajnos van amikor megkívánom,de szerencsére nincs itthon,és ha lenne sem gyújtanék rá.
2009. ápr. 22. 11:33
1/9 anonim válasza:
Az édesanyám még szoptatja az öcsém pedig augusztusba lesz 3 éves.Ő az elejétől fogva dohányzott.
2009. ápr. 22. 11:35
2/9 anonim válasza:
Szia!Hasonló gondokkal mint Te :( de szintén nem fogok elcsábulni! :)
Kérdésedre válaszolva,a tej mennyisége nem csökken,de azt hallottam nálam okosabbaktól,hogy az ízét is befolyásolhatja a cigi.Talán a méreganyagok is átjuthatnának....ki tudja,mindenesetre nem szeretném kipróbálni.Légy erős Te is! :)
2009. ápr. 22. 11:40
3/9 anonim válasza:
Múltkor beszéltem egy nővel a játszón akinek 14 hónapos a kisfia, láttam előtte dohányzik. Aztán vhogy a szoptatásra került a sor és mondta, hogy szoptat még... Hát elég szomorú....
2009. ápr. 22. 11:40
4/9 anonim válasza:
Nekem van barátnőm aki dohányzik és még szoptat.1 éves a kislánya és hála istennek semmi baja!
2009. ápr. 22. 11:41
5/9 anonim válasza:
Szia!
Vessen meg a nép haragja, én amikor már csak reggel-este szoptattam néha-néha elszívtam egy fél cigit a reggeli szoptatás után. Tudom, hogy még így sem lett volna szabad, de egyszerűen nem tudtam mit tenni, gyengének bizonyultam.
Volt tejem rendesen, nem volt vele gond. Az egyik barátnőm már nem szoptatott, de teje még volt, ne tud meg, milyen volt a tej, amikor közvetlenül az elszívott cigi után lefejt. Büdös cigiszagú és nikotinízű (a csaj megkóstolta). Hozzáteszem nem csak azt az egy szálat szívta el, hanem egész nap dohányzott.
2009. ápr. 22. 11:41
6/9 anonim válasza:
Szia! Én elég erős dohányos vagyok. De, sem a terhesség alatt, sem szoptatásnál nem szívtam. Pedig nagy volt a kísértés. a baba ugyanúgy nikotint kap a tejcsibe, hiszen a szervezeted nem szűri meg a tejet. Sajnos szoptatás után visszaszoktam, de még így sem cigizek a gyerek közelébe. Szigorúan kint, minimum 2-3 méterre tőle, úgy, hogy ne mehessen rá a füst. Sokan biztos kővel dobálnak, mert ugye milyen anya vagyok én... De ez a téma amúgy is megosztja a társadalmat.:) Kitartás! Tudom, hogy nagyon nehéz.
2009. ápr. 22. 11:55
7/9 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem szeretnék rágyújtani!Erős leszek!Főleg nem szeretnék ezzel a babámnak ártani vele.Úgy vagyok ezzel,ha már egy évig kibírtam,hogy nem gyújtok rá,akkor itt a lehetőség,hogy többé soha ne kerüljön a kezembe cigaretta!Muszáj lesz!drága is már,meg egészségtelen....
2009. ápr. 22. 11:56
8/9 anonim válasza:
Terhesség alatt dohányzó kismamának is azt tanácsoltam,hogy ha már tényleg akaratgyenge vagy,de tényleg nagyon akkor Herbal Cigarettát szívjatok,abban nincs nikotin.Amúgy tudom,hogy ki fogjátok bírni,mert erősek vagytok:)
2009. ápr. 22. 12:31
9/9 anonim válasza:
A pároméból szoktam 1-2 slukkot kérni, nekem nagyon hiányzik, ennyivel egyelőre beérem, ha már nem szoptatok tuti hogy visszaszokok. Tejem van bőven, nem változott a babám hozzáállása a cicihez ettől a kis bűnözéstől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!