Aki dohányzik vállalja is, vagy csak elbújva cigizik?
Sajnos én olyanokat látok, akik nem is rejtik véka alá. Szoptatás alatt is nyugodtan rágyújt. Őszintén gratula az ilyen anyukáknak. Unokatesóméknál is a lakásban cigiznek négyen, ott van a pár hónapos baba, ja, és a nagypapa napi 2-3 dobozzal is elszív. Persze azt mondják, hogy de csak a konyhában, és de becsukják az ajtót.... aha, olyan cigiszag van az egész lakásban, hogy fujjjj.
Szegény babának borítékolok egy asztmát.
Én is dohányzom,de természetesen kint az erkélyen,és nem bent a lakásban.
Én is mikor terhes lettem már nemtudtam rágyujtani,és amig szoptattam addig sem cigiztem,sajnos csak 3hóig tudtam öt szoptatni,és miután már nem cicizett visszaszoktam rá,addig eszembe sem jutott rágyujtani.
Csak ugy mint az elöttem lévö hozzászólók,el sem tudnám képzelni,h a lakásba gyujtsak rá,vagy én vagy a párom,hisz itt van a babánk.
Ha a babámmal sétálok akkor is csak ritkán gyujtok rá,de akkor is ugy,h megnézem merre fuj a szél,h rá ne menjen a füstböl!
Sajnos ez egy rossz szokás,és van aki letud szokni,van aki nem,én szeretek cigizni sajnos,és hiába próbáltam leszokni,egyszerüen nem ment. :(
Nem értem hogy egy anyuka miért ne dohányozhatna ha már nem szoptat????
Nem a gyerek mellett szívja gondolom!!
Én igenis szeretek cigizni,de terhesség alatt nem gyújtottam rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!