Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki dohányzik vállalja is,...

Aki dohányzik vállalja is, vagy csak elbújva cigizik?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 07:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Miért kellen elbújnia? Ez nem szégyen,csak egy nem túl jó szokás. Sokkal nagyobb a felhajtás körülötte,mint amennyire valóban ártalmas. A levegőben levő károsanyagoktól,amelyek pprallergiát okozhatnak, sem bújik el senki.,
2010. jún. 8. 07:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Én véletlenszerűen, mondjuk kéthetente rá szoktam gyújtani.És vállalom.Terhesen nem cigiztem és amikor szoptattam, akkor sem.Már két éves a gyerek,előtte nem cigizek, de az apját úgyis látja.
2010. jún. 8. 07:42
 3/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert sok anyukát látom, aki csak akkor gyujt rá ha senki sem látja.
2010. jún. 8. 07:43
 4/17 anonim ***** válasza:

Sajnos én olyanokat látok, akik nem is rejtik véka alá. Szoptatás alatt is nyugodtan rágyújt. Őszintén gratula az ilyen anyukáknak. Unokatesóméknál is a lakásban cigiznek négyen, ott van a pár hónapos baba, ja, és a nagypapa napi 2-3 dobozzal is elszív. Persze azt mondják, hogy de csak a konyhában, és de becsukják az ajtót.... aha, olyan cigiszag van az egész lakásban, hogy fujjjj.

Szegény babának borítékolok egy asztmát.

2010. jún. 8. 07:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Én dohányzom és nem bújkálva! Nagyon érdekes egyébként a szervezet. Amikor terhes lettem - még meg sem kellett volna jönnie - egyszerűen nem bírtam végigszívni a cigit. Gyanús volt, úgyhogy vettem egy tesztet, + lett. Onnantól nem dohányoztam, bár nem is bírtam. Sajnos csak 3 hónapos koráig tudtam szoptatni, de amikor már nem cicizett a fiam, majd megvesztem egy szál cigiért! Úgyhogy megint dohányos lettem, de természetesen a gyerkőc mellett nem gyújtok rá, kimegyek. Bár az egyik előttem szólóval egyetértek, hogy ami a levegőben kering sokkal ártalmasabb, mint egy szál cigi!
2010. jún. 8. 07:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Én is dohányzom, nem bujkálok. Én 2 hónapos koráig szoptattam, de az elejétől kapott tápszert is. Miután már nem szopizott, akkor szoktam vissza rá. A lakásban mi sem cigizünk, pedig a párom is dohányzik, de soha, még gyerek előtt se szívtuk bent. Ha megyünk sétálni a kicsivel, akkor is rá szoktam gyújtani, ha leülünk a parkban, mindig felállok a kocsi mellől, meg nézem, hogy merre viszi a szél. Nem fújom telibe a babakocsit. Egy ismerős anyuka férje is a lakásban cigizik, a csaj leszokott, mikor terhes lett, csak nemrégen szokott vissza, de amilyen szag van náluk a lakásban....fujj. De a férjnek hogy nem jut az eszébe, hogy ugyan már nem gyújtok rá a terhes feleségem mellet!
2010. jún. 8. 08:16
 7/17 A kérdező kommentje:
Terhesség alatt s míg szpotattam 8 hónapig rá sem gyujtootam, de aztán vissza szoktam. Nagyon sok anyukát látom akik furán néznek rám, aztán ha találkozom vele látom ő is dohányzik. Siman nem vallják be!
2010. jún. 8. 08:41
 8/17 anonim ***** válasza:

Én is dohányzom,de természetesen kint az erkélyen,és nem bent a lakásban.

Én is mikor terhes lettem már nemtudtam rágyujtani,és amig szoptattam addig sem cigiztem,sajnos csak 3hóig tudtam öt szoptatni,és miután már nem cicizett visszaszoktam rá,addig eszembe sem jutott rágyujtani.

Csak ugy mint az elöttem lévö hozzászólók,el sem tudnám képzelni,h a lakásba gyujtsak rá,vagy én vagy a párom,hisz itt van a babánk.

Ha a babámmal sétálok akkor is csak ritkán gyujtok rá,de akkor is ugy,h megnézem merre fuj a szél,h rá ne menjen a füstböl!

Sajnos ez egy rossz szokás,és van aki letud szokni,van aki nem,én szeretek cigizni sajnos,és hiába próbáltam leszokni,egyszerüen nem ment. :(

2010. jún. 8. 08:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy egy anyuka miért ne dohányozhatna ha már nem szoptat????

Nem a gyerek mellett szívja gondolom!!

Én igenis szeretek cigizni,de terhesség alatt nem gyújtottam rá!!

2010. jún. 8. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Én sem bújkálok. Terhesen, és szoptatás alatt temrészetesen nem cigiztem, de amikor abbamaradt a szoptatás, újra rágyújtottam, és nem bújkálok. Nálunk aranyszabály, hogy a lakásban nincs cigizés, csakis kint (erkélyen), valamint, ha egyedül vagyok kislányommal, nem cigizek. Ha van velem valaki, aki tud rá figyelni (akár otthon, akár ha valahol kint vagyunk), akkor félrevonulok pár métert, és úgy gyújtok rá. De nem bújkálok. Barátnőmmel szoktunk együtt sétálni gyerkőcökkel, Ő is dohányzik, és felváltva gyújtunk rá általában, hogy addig a másik tudjon figyelni a gyerekekre.
2010. jún. 8. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!