Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 napos babát ki szabad vinni...

6 napos babát ki szabad vinni a levegőre kb.10-15 percre?

Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Semmi baja nem lesz...

Nekem azt mondtak 3-5 hetig ne vigyem.

Anyos is folyton mondta na en ezt butasagnak tartom , 4nap utan engedtek haza minket, 9naposan 15' 20percre kimentunk.:) 2-3 naponta

2018. febr. 17. 14:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Kivittuk a drágát. Egybol el is aludt. :)
2018. febr. 17. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Külföldön lakom, erre sokkal hidegebbek vannak mint Magyarországon, a babák születés után egy nappal már otthon vannak, három négy naposan itt mindenki viszi a levegőre a gyereket. És a gyerekek szinte sosem betegek, a magyarok valamit nagyon rosszul csinálnak, mert folyamatosan azt olvasom hogy mindig minden gyerek beteg, sem immunrendszer nincs. Ezen azért el lehetne gondolkodni.

A három éves gyerekem még soha életében nem volt beteg, pedig itt tényleg hideg van, folyamatosan jeges szél fúj, és persze közösségbe is jár. Viszont az is igaz , hogy három naposan már több órára kint volt.

2018. febr. 17. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

A lányom 1 hetes korában vittük orvoshoz télen, szél fújt és havazott is. Kb. 10 perc tőlünk gyalog az orvos, mivel nem jött házhoz születése után, nekünk kellett begyalogolni vele a rendelőbe.

Nem lett semmi baja, kendőben a mellkasomon még melege is volt.

Magyarországon szokás kissé túlfélteni a babákat, pedig nem cukorból vannak :)

2018. febr. 17. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha az időjárásnak megfelelően fel van öltöztetve, akkor egy egészséges csecsemőt minden további nélkül ki lehet vinni. Nem is tudom elképzelni, hogy akik szerint nem, azok szerint mi baja lenne tőle.
2018. febr. 17. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Esőben, ködben, nagy szélben nem, de amúgy persze.

Én már négynapos korától sétáltam vele 2x egy órát (őszi baba), mert különben megőrültem volna benn :D

2018. febr. 17. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!