Ki lehet vinni babakocsiban egy 9 napos babát kb. fél órára?
Figyelt kérdés
Itt nàlunk kb.20 fok van, süt a nap. Bundazsàk van a babakocsiban.2014. szept. 28. 11:39
2/11 anonim válasza:
nekem azt mondtak az elso 2 hetben max 10 perc. en nem kockaztatnek.
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan vidd ki, Neked is jót fog tenni, meg a baba is jót fog aludni a friss levegőn.
Az enyém januári, 5 naposan vittük sétálni. :)
4/11 anonim válasza:
Én kivinném. Nálam más volt a helyzet, mert nyáron szültem, de babakocsival mentünk haza. 2 utcányira volt a korház. Most még nincs annyira hideg, ha megfelelően fel van öltöztetve, simán kivinném.
5/11 anonim válasza:
Mi vittuk autóval is, hosszabb, rövidebb útra is bundazsák nékül tavasszal. Akkor is 20 fok volt. Fel volt öltöztetve. 8 hónapos és még egyszer sem volt beteg, én kivinném ha most lenne egy hetes akkor is.
6/11 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor született a fiunk. Mi másfél hetesen vittük ki sétálni először fél órára. Előtte ablaknál szoktattuk a friss levegőhöz. Semmi baja nem volt, feleslegesen paráztunk rá mi is, szerintem. Nyugodtan kiviheted, szép idő van most.
7/11 Babeli Zurzavar válasza:
egy éve 9-én született a lányunk, pont. ilyen idő volt.a kórházból a lakópark jatszoterere. mentünk egyenesen, hogy a nagy se érezze elhanyagolta magát!a manó hosszú órákat aludt mózesben amíg mi játszottunk!
8/11 anonim válasza:
persze, nem lesz neki baja. Unokatesóm feburárban született, egy hetesen már kint voltunk vele egy jó fél órát, persze jól felöltözve. nagyon jót szundított az első februári napsütésben :)
10/11 anonim válasza:
Nyugodtan vidd ki. Kislányom egy hetes volt, mikor vittem a gyerekorvoshoz, kb. 20-25 fok volt márciusban, és azt mondta a védőnőm, hogy mehetünk babakocsival, mert nagyon szép az idő. Fél óra az út oda, fél óra vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!