Nem tudom mit tegyek teljesen kiakadt a család mert bébihordózóban szeretném holnap orvoshoz vinni a 10 napos babám. Autóval megyünk. Felelőtlenség vagy így kell?
Figyelt kérdés
A család váltig állítja hogy felelőtlen vagyok és nem szabad ilyen kisbabát hordozóba tenni én viszont ugy tudom hogy autóban csak hordozóban szállíthatom mit tegyek?2009. febr. 25. 20:07
1/12 anonim válasza:
Csináld úgy, ahogy gondolod. Én is úgy tudom, hogy abba kell vinni. (Bár én a kezemben fogtam a kórházból haza, mert nekem nem tetszett a tartása a hordóban, amit papíron újszülött kortól lehet használni. Engem ezért tartottak felelőtlennek, de nem érdekel, mert rosszul érezném magam, ha úgy csinálnám, ahogy másoknak tetszik nem pedig úgy, ahogy nekem.)
2/12 anonim válasza:
Dehogy felelőtlenség. Kézben vinni az. Mi történne ha lenne egy karambol az úton???? Persze , hogy tedd bele hordóba. Bár igaz, mindenki csinálja úgy ahogy akarja. Én is úgy csinálom.
3/12 anonim válasza:
Nem akarok senkit megbántani,de ő szerintük miben kéne vinned?Tartja a hátát,kényelmes,és mellesleg az életét mentheti meg a hordozó!
4/12 anonim válasza:
Természetes, hogy hordozóban vidd el a picit. Amikor haza jövünk a kórházból, akkor is abban visszük haza, nem???
5/12 anonim válasza:
Azért van a hordozó. Miért miben kéne vinned a babádat? Már bocs, de mit gondoltak minek vettétek?
6/12 A kérdező kommentje:
Ő szerintük a mózeskosárba mert az nem árt a gerincének.Ma van egy hete hogy haza jöttünk a kórházból ott már szólt a csecsemős hogy ebben nem szállíthatjuk de nem akarják felfogni és csak a mózeskosárral jönnek hogy az a jó a babának
2009. febr. 25. 21:34
7/12 Nikcsi válasza:
Hagyd figyelmen kivul oket, megis csak te vagy az anyja. :) Egyik fuleden be, masikon ki es tedd ugy ahogy te jonak latod. Hidd lesz meg ilyen. Nalunk most a hozzataplalas a slager...
Egyebkent meg szerintem is bebihordozo. :)
8/12 anonim válasza:
A család!
Ne vedd a szívedre, és csakis hordozó!
A mózeskosár ideje lejárt, és már nem csak trabik és ladák zötyögnek 40-nel, hanem kicsit jobb, gyorsabb autók és ne adj isten baleset történne...
A gerincének meg semmi baja nem lesz ennyi idő alatt!És a hordozó véd!
9/12 anonim válasza:
Előírás szerint autóban hordozóban kell "szállítani" a babát, ha nem így teszel meg is büntethet a rendőr bácsi....
10/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük, hogy a saját gyereküket miben szállítanák? Meg azt is, hogy hallottak-e már olyan gyerekről, akinek a bébihordozóban töltött fél óra miatt lettek gerincbántalmai? Olyan okosak tudnak lenni a családtagok, amikor nem az ő bébijükről van szó! A mózeskosárba be sem lehet kötni a babát, szerintem egy balesetnél simán kirepül, míg a hordozóban védi a hordozó biztonsági öve plusz az autó biztonsági öve. De én úgy tudom a kresz szerint is kötelező az autós gyerekülés (és a hordozó annak számít), uh. a rendőr is megbüntethet, ha nem abban van. Gondolom a család is inkább azt szeretné, ha a babára költenétek azt a pénzt, nem a bírságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!