6 napos babát ki szabad vinni a levegőre kb.10-15 percre?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 12:54
1/16 anonim válasza:
Miért nem szabadna? Fel kell öltöztetni és viheted, akár több órára is.
2/16 anonim válasza:
Valahogy hazakerül minden baba a szülészetről, nem? Akkor is éri őket friss levegő, átlag 3 naposan. Nekem őszi gyerekeim vannak, 2. héten már 1 órákat sétáltunk.
4/16 anonim válasza:
Igen, de én többre nem vinném. Fokozatosan kell szoktatni a hideg levegőhöz, egyből több órára kivinni egy hat napos pici babát (lásd az első választ) ilyen hidegben szerintem felelőtlenség.
5/16 anonim válasza:
A legtöbb fejlett nyugati országban eszébe sem jut senkinek, hogy akár egy újszülöttnek is árthat akármennyi levegö, pedig ott általában ennél jóval hidegebb van, söt teljesen természetes, hogy nyitott ablaknál altatják - ahgy a szülök is úgy alszanak -, és a gyerekek arrafelé sokkal egészségesebbek, mint MO-on!
6/16 anonim válasza:
4. válaszoló, az időjárásnak megfelelően öltöztetjük az ekkora babát is.
7/16 anonim válasza:
Ki,de én most nem vinném.2 hét múlva 10 fokot jósolnak,megvàrnàm.
8/16 anonim válasza:
Hát max sétálnék vele az udvaron vagy 2 kört.
10/16 anonim válasza:
3 naposan vásároltam Vele. Ahogy írták az időjárásnak megfelelően kell öltöztetni. 15 hónapos a kislányom és még nem volt beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!