Kisfiúnak piros babakocsi?
Figyelt kérdés
Ezt a sportkocsit néztem ki a kisfiamnak, a piros és a zöld szín jöhetne szóba, a szívem mégis a piros felé húz!
Mit gondoltok, nem túl lányos?
2010. jún. 7. 21:51
11/17 anonim válasza:
Szia.
Szep a piros!!
Magadra hallgass, mert megbanod, mint en!!
A ferjem rabeszelt a barna es krem babakocsira, hogy az hozza is illik nem csak hozzam....azota is faj a szivem a mamas and papas os pottyos kocsiert :(
engedtem a keresnek erre nem is viszi setalni a lanyat csak Velem, de akkor mindig en toltom :(
12/17 anonim válasza:
Nekem tetszik,szerintem nyugodtan vedd meg!:)
És csatlakozom azokhoz én is,akik azt mondták,h magadra hallgass csak,és ne másra!:)
13/17 anonim válasza:
nekünk is fekete-piros babakocsink van és fiunk.
14/17 anonim válasza:
Nekünk is kisfiúnk van, és a babakocsink túlnyomó részt piros, nagyon kevés feketével, és vajszínnel. Nálunk nem volt vita, mindkettőnknek ez tetszett. A környékünkön nagyon sok kisfiúnak vettek piros babakocsit, tehát nem hinném, hogy lányosnak gondolnák sokan a pirosat. Azt vedd, ami neked tetszik!
16/17 anonim válasza:
én simán piros-feketének mondanám! Jó kis ferraris színkombináció, megvenném a fiamnak szó nélkül.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatást! Most már biztos, hogy piros babakocsink lesz:)
2010. jún. 8. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!