Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiúnak piros babakocsi?

Kisfiúnak piros babakocsi?

Figyelt kérdés

Ezt a sportkocsit néztem ki a kisfiamnak, a piros és a zöld szín jöhetne szóba, a szívem mégis a piros felé húz!

Mit gondoltok, nem túl lányos?

2010. jún. 7. 21:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Szep a piros!!

Magadra hallgass, mert megbanod, mint en!!

A ferjem rabeszelt a barna es krem babakocsira, hogy az hozza is illik nem csak hozzam....azota is faj a szivem a mamas and papas os pottyos kocsiert :(

engedtem a keresnek erre nem is viszi setalni a lanyat csak Velem, de akkor mindig en toltom :(

2010. jún. 7. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik,szerintem nyugodtan vedd meg!:)

És csatlakozom azokhoz én is,akik azt mondták,h magadra hallgass csak,és ne másra!:)

2010. jún. 7. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
nekünk is fekete-piros babakocsink van és fiunk.
2010. jún. 8. 07:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is kisfiúnk van, és a babakocsink túlnyomó részt piros, nagyon kevés feketével, és vajszínnel. Nálunk nem volt vita, mindkettőnknek ez tetszett. A környékünkön nagyon sok kisfiúnak vettek piros babakocsit, tehát nem hinném, hogy lányosnak gondolnák sokan a pirosat. Azt vedd, ami neked tetszik!
2010. jún. 8. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is piros fekete van:)
2010. jún. 8. 10:57
 16/17 anonim ***** válasza:
én simán piros-feketének mondanám! Jó kis ferraris színkombináció, megvenném a fiamnak szó nélkül.
2010. jún. 8. 11:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatást! Most már biztos, hogy piros babakocsink lesz:)
2010. jún. 8. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!