Szerintetek ez a babakocsi (színben) lányos? Szeretnénk babakocsit cserélni a pici fiunknak de párom szerint egy fiúnak ne legyen piros kocsija mert az csajos..
Szerintem egyaltalan nem lanyos ez a kocsi. En azt gondolom, hogy a piros valamennyire unisex szin. De azert ugy valasszatok, hogy a ferjednek is tetszen. :-)
Sok kisfiut lattam piros sportkocsiban.
Köszi....
Hát nem tudom mi legyen.... :)
A másik alternatíva a fekete lett volna de attól tartok szegénykém nyáron bele fő a járgányba...
Lehet a férfi akarat győz.. :)
Szia!
Nekünk is gyönyörű piros babakocsink van,pedg kisfiam van.
A párodnak üzenem, hogy a ferrari is piros...
Viszont szerintem ennek a kocsinak nagyon kicsik a kerekei, nem tudom nálatok milyenek a járdák, de szerintem szívni fogsz vele.
Láttam már kislányt is kék kocsiban...
Egyébként nekünk is piros van, első babánk kislány. Ha a második fiú lesz, nem cserélem le a babakocsit más színre csak azért, mert a piros "lányos" szín.
Köszi mindenkinek....
Még dilemmázunk...
A ferraris dolog nagyon jóóóóóó....Párom sokat nevetett rajta :)
És csak helyeselni tudott rá :)
Szia, szerintem is lányos, nekem kisfiam van, de nem venném meg neki.
A babakocsink most egyébként narancssárga-szürke, mert én is unisexet akartam, hátha a következő kislány lesz.
De ezt nem venném meg unisexnek sem, még egy kis minta is van rajta, ami olyan virágalakúnak tűnik. Szerintem ne vegyétek meg, inkább válasszatok más színt.
A kereke tényleg nagyon kicsi....igaza van az egyik előttem szólónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!