Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Espiro Vector piros babakocsi...

Espiro Vector piros babakocsi jó fiúnak is?

Figyelt kérdés
Piros teljesen, vagy inkább rózsaszínes? Az interneten láttam egy képet, ami elbizonytalanított. Élőben nincs lehetőségem megnézni, külföldön vagyok, itt nem lehet kapni.
2010. okt. 16. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Van piros és rózsaszín is. Elég sok benne a szín, én nem vennék pirosat kisfiúnak, inkább zöldet, mert az később esetleg egy kislánynak is jó.
2010. okt. 16. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Rákerestem és van piros-szürke: Espiro Vector Air Poppy a neve.

Van külön rózsaszín-lila is: Espiro Vector Air Purple.

2010. okt. 16. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nekem is fiam van és sötét narancs-piros babakocsija van. Szerintem egyáltalán nem az. Fiúnál én max rózsaszínt nem vennék.(bár a mai férfiak közt is látni olyat,aki rózsaszín ingben/pólóban van)
2010. okt. 16. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak ez van pirosban :)
2010. okt. 16. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi most vettünk pirosat és nagyon szép élénk piros, egyáltalán nem rózsaszín, kislányom van, de azért ezt vettünk, mert ha a második esetleg fiú lesz annak is jó ez a szín. A mózes része fekete piros, a sport rész piros és szürke a szűkítő benne.A hordozó ugyanígy piros szürke szűkítővel.
2010. okt. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!