Kisfiúnak piros babakocsi?
Figyelt kérdés
Ezt a sportkocsit néztem ki a kisfiamnak, a piros és a zöld szín jöhetne szóba, a szívem mégis a piros felé húz!
Mit gondoltok, nem túl lányos?
2010. jún. 7. 21:51
2/17 anonim válasza:
Nem tudom akartál-e képet linkelni, mert nem sikerült.
Viszont én így látatlanban azt mondom, hogy nyugodtan vehetsz pirosat fiúnak, nekünk pl. narancssárga van és szintén fiam van. Előtte egy pirosunk volt kölcsönben.
4/17 anonim válasza:
szerintem a zöld-narancssárga sokkal szebb:)
6/17 anonim válasza:
Szia! Nekünk Pierre Cardin volt,ami piros-fekete. Szerintem a célnak megfelel,és jól is néz ki! :)
7/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megveheted.Nekem fiam van,és narancs-drapp kocsija van.
8/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem lányos, szerintem uniszex. S olyat vegyél, ami tetszik, mert késobb megbánod úgyis. Ne vacilálj afelett, ki mit gondol, azt vedd meg, amelyik nektek tetszik!
9/17 anonim válasza:
Én simán megvenném. Nekünk többfunkciós babakocsink van és krémszínű. Azaz a krémszín három árnyalata.(világos, közepes, sötét) és nekünk is kisfiúnk van.
10/17 anonim válasza:
Simán! Miért is ne :)? JÓ a piros!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!