Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány napos/hetes/hónapos...

Hány napos/hetes/hónapos kortól ihat egy baba alpro mandula tejet? Egyáltalán mit ihat egy újszülött?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Két kérdésem lenne. Az egyik, ihat e egy újszülött simán magában alpro tejet? Akár a szójás, akár a mandulás változatot? Ha kicsit messzebbre szeretnék menni, akkor vaníliását mikor ihatna? Ha nem ihatja a natúrt sem, akkor el tudnátok nekem mondani, hogy miket ihat egy újszülött és mikortól? Vizet ihat egy napos korától? És teát? A tea alatt mit értsek? Picwick filteres lefőzött teát? Milyen ízűt? Bármilyet? Mit ihat még? Segítsetek ebben légyszi
2018. febr. 11. 16:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
83%

Na jó kérdező, nehogymár neked álljon már fejjebb, hogy nem írjuk meg a dolgozatodat! Úgy oldod meg ahogy akarod! Arra ne legyél már lusta, hogy megnézel egy tápszer összetételt meg egy nyavalyás növenyi ital összetételt! Azok a tények, számok, vitamintartalom stb, hamar rájössz végre, hogy összehasonlíthatatlan a kettő!

Kérdezted mennyi idős kortól adhatóak ezek az italok. Szerintem válaszoltunk.

Kérdezted miket ihat, ehet egy újszülött. Szerintem erre is válaszoltunk. A teás kérdésre is. Egyéb probléma?

2018. febr. 11. 22:01
 32/47 anonim ***** válasza:
61%

Csak annyi a probléma, hogy egy újabb idióta szül, aki vegán, nem szoptat, és inkább kinyírja a gyereket a vegán táplálkozással, csak feszes maradjon a popikája.

Esetleg írj abból dolgozatot, hogy "miért a testem az egyetlen értékem, amit fel tudok mutatni, anyaként".

2018. febr. 11. 22:22
 33/47 A kérdező kommentje:
Hű-ha. Semmi problémám nincsen, csak az ilyen hozzászólások, mint az utolsó is. Semmi köze a kérdéshez, semmi köze az én kérdéseimhez, semmi köze semmihez, csak hülyeségek halmaza, vádaskodás, tömény cinizmus, felháborodás a semmin, én látom, hogy érkezik egy új komment, aminek örülök, azt hiszem segítség, de közben meg nem az. Akinek lehetett, annak szerintem megköszöntem, de valljuk be, nem sokan akartak segíteni, de aki igen, annak hálás vagyok, hogy vette a fáradságot. És nem áll nekem feljebb, de mikor ilyen válaszok jönnek, hogy meghalnak a csecsemők, meg a szoptatás fejben dől el, akkor szerintem indokolt lezárni a témát és szerintem ezt sem bunkó stílusban tettem/kértem mint ahogy itt egyesek írnak. Ilyen beszólásokra, hogy “újabb vegán idióta szül aki kinyírja a gyerekét” és olyan kifejezésekre, hogy “feszes popika” 18 éves fiúként bocsánat, de nem vagyok kíváncsi, miközben a dolgozatom a növényekről és növényi táplálkozásról szól
2018. febr. 11. 22:30
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

A szoptatás nem fejben dől el, viszont TÉNYLEG meghalnak újszülöttek, ha az anyjuk annyira gyök kettő, hogy mandulatejjel taplalja őket. Te hogyan jutottál el a diplomáig, miközben ekkora szenzáció a számodra az, hogy az újszülött a világon semmi mást nem fogyaszt jelentős ideig, mint anyatejet (vagy alternatívaként tápszert)? Ezt általános iskolában is tanítják a biológia órán. És ha a tanárod nem teljesen idióta, akkor nem fog megdicsérni azért, hogy baromságokat írsz össze. Ahogy mások is írták: ha a szakdolgozatát of témájáról kiderül, hogy rossz, cseréld le. Vagy közelítsd máshonnan és vállald be, hogy a konklúzió az lesz, hogy csak az idióták akarják vegánként táplálni az újszülött csecsemőjüket; ezzel jelentős egészségügyi kockázatnak kitéve őt.

Aki szerint az anyatej vegán mert nem állatból jön: rossz hírem van, az ember ÁLLAT. Emlős állat, aminek homo sapiens a latin neve. És ezen az se változtat, hogy az agykapacitása tudatosabb létet enged neki.

2018. febr. 12. 07:24
 35/47 anonim ***** válasza:
71%
Én azt nézném meg amikor forrásként megjelöli a gyakorikerdesek.hu-t😂
2018. febr. 12. 08:25
 36/47 A kérdező kommentje:
De ti miről beszéltek? Gimnáziumba járok, nincs diplomám és ez nem egy szakdolgozat, hanem házidolgozat, amiről prezentációt is kell készíteni. Nem én találtam ki, hogy ez legyen a témakör, hanem a tanár és nem én találtam ki azokat a pontokat, hogy anyatej hiányában mit ehetne a baba, hanem ez a második pont. Nagy hiba volt ide kérdést kiírni már látom, nem értem, hogy hogy várhatjátok, hogy azt írjam a dolgozat kérdéseire, hogy ez rossz és hülyeség. De már ma reggel megbeszéltem, hogy este közösen befejezzük Anyukámmal
2018. febr. 12. 10:34
 37/47 anonim ***** válasza:
79%

Pedig normális tanár nem fog elfogadni hülyeséget.

Ha az a válasz, márpedig az a válasz, hogy a növényi tejek nem alkalmasak csecsemő táplálására, akkor egyest fogsz kapni, ha leírod, hogy De.

2018. febr. 12. 11:03
 38/47 anonim ***** válasza:
71%
És mit fogtok beleírni anyukáddal.Hogy az ajánlások ellnére,kaphat az újszülött növényi tejet?Igazuk van az előttem válaszolóknak.Egy újszülött anyatejet,annak hiányában tápszert eszik.Nincs szüksége másra,esetleg nwgy melegben babavízre,vagy baba teára.Legalább használd a Google-t,és olvass utána.
2018. febr. 12. 11:59
 39/47 A kérdező kommentje:
Nem bírjátok megérteni, hogy az a feladat, hogy megoldjam, hogy növényi táplálékkal is életben maradjon és ne haljon meg? Ezt nem én találtam ki, hányan fogtok még velem vitatkozni és hányan fogtok belém kötni? Nincs jobb dolgotok, mint egy gyereket basztatni? Anyukám látja majd, hogy mi a feladat és gondolom megpróbál majd segíteni, abba még senki nem halt bele. VISZONTLÁTÁSRA
2018. febr. 12. 12:28
 40/47 anonim ***** válasza:
74%

"hogy megoldjam, hogy növényi táplálékkal is életben maradjon és ne haljon meg?"

18 éves középiskolásként megoldani azt, amit a táplálkozástannal foglalkozó tudósok se tudnak?

Te tényleg ennyire hülye vagy?

A tanárotok TESZTEL titeket, hogy az ő állítására vajon mertek tagadó megoldást adni.

Azaz azt nézi, hogy hiszékeny naivák, vagy értelmesen gondolkozó majdnem felnőttek vagytok, akik mernek vitatkozni.

2018. febr. 12. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!