Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a mozgásfejlődés...

Mi volt a mozgásfejlődés sorrendje nálatok, és ha emlékeztek mikor mi volt?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy kúszás mászás, állás, ülés, járás, forgás

A gyermek neme is érdekelne, és hogy iker-e.

Köszönöm!

Azért írtam ki a kérdést mert aggódom hogy nálunk rossz a sorrend ezért ki fog maradni a mászás.

2018. febr. 10. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja a forgás mindkettőnél először volt.

Előző voltam.

2018. febr. 10. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
forgás, kúszás, mászás, ülés, állás, járás
2018. febr. 10. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Kuszas: 4,5 honaposan, maszas: 5,5 honaposan, felules: 6,5 honaposan, felallas: 7,5 honaposan, elso lepesek kapaszkodas nelkul: 10. honap vegen, viszonylag stabil jaras 13 honaposan.

(nem ultettuk, lepegettettuk, vezetgettuk, vagy siettettuk barmilyen modon egyszer sem)

2018. febr. 10. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:

A most 9,5 hónapos lányom.

4-5 hónaposan fordult minden irányba, 7 hónaposan ült és kúszott, 8 hónaposan kutyázásból önálló ülésbe tornázta magát, 9 hónaposan mászni kezdett és felhúzódzkodni, a héten már kapaszkodva lépked és gyakorolja az elengedett kézzel való landolást.

A 3 éves lányom 1 hónappal előbb ült és önállóan felült és 11 hónaposan indult el. A többi ugyan úgy, mint a kicsinél.

2018. febr. 10. 21:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Az a válaszoló, aki a dévényt említette, meg fogom mutatni szakembernek, jövő hétre kaptam időpontot. Nálunk az a gond, hogy már feláll szinte bárhol(nem erőltettem, nincs bébikompja sem) nem ül, és a mászás sem megy, látszik hogy nem bírja a súlyát, és átvált kúszásba. 9hónapos lesz 2 hét múlva. Remélem ez nem kóros.
2018. febr. 10. 23:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Megfelelő gyakorlatokkal hamar rávezeti majd a mászásra és a kiülésre. Szépen megerősödnek az izmai majd, ne aggódj! :)
2018. febr. 11. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!